Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok ÉN kiakadva?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyok együtt a barátommal. Van egy nővérem, 6 évvel idősebb nálam, és neki is van barátja. A barátomnak a haverjávalegy vvárosban lakom, és a nővéremet látták a barátjával a buszmegállóban. Mivel nagyon hasonlítunk, össze kevert minket a barátom haverja azt mondta látott engem egy másik fiúval. De nem nekem mondta, hogy mégis mi ez, hanem a barátomnak, aki persze egyből azt hitte meg csalom..egész nap ezen veszekedtünk aztán nemrég ki békültünk kb 2 órára, most mondtam neki, hogy ha majd megmondja a barátainak (AKIK MELLESLEG AZT HISZIK HOGY MEGCSALTAM..) tegye hozzá, hogy egész délután veszekedtünk. Erre el kezd hisztizni, hogy nem volt elég a veszekedés? Most erre mit mondjak úgy még is? Szerintetek megint én kezdtem a veszekedés?2016. szept. 15. 22:15
1/5 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon hasonlítotok akkor lehet a barátai tènyleg azt hiszik téged láttak.A legjobb az lett volna ha nem veszekedtek hanem a tesódat megkéred hogy mondja el hogy ő volt ott akkor nem te.Amúgy ha már egyszer kibékültetek akkor nem kellett volna megint felhozni ezt a témát vagy legalább is várni vele.
2/5 anonim válasza:
Amúgy is piti dolgon vesztetek össze, de felesleges volt még ezt a "tedd hozzá, hogy veszekedtünk" dolgot pluszba hozzányomni.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen a testvérem volt ott. Biztosan.
Nem kellett volna össze veszni?:) azt vágták hozzám hogy megcsalom...
2016. szept. 16. 14:31
4/5 anonim válasza:
Ott volt a testvéred, valóban járhatóbb lett volna ha azt mondod, beszéljék meg vele, és ő megerősítette volna, hogy igen, őt látták.
A mai világban pedig nem kell azon csodálkozni, ha valakiben nem bíznak, sokan megcsalják a párjukat.
5/5 A kérdező kommentje:
Csak hogy én semmi okot nem adtam rá neki soha. Ő jár nélkülem bulizni nem én nélküle.
2016. szept. 16. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!