Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok kiakadva/elkeserdve?
Barátnőmmel távkapcsolatban vagyunk és most semmiképp sem tudok elmenni hozzá mert hétvégén Szlovákiában leszek versenyen és írt,hogy az exe elhívta valahova aki csúnyán megbántotta,barátnőm el akar menni,hogy megtudja mit akar tőle,írta,hogy ő engem szeret meg nem szakít velem de mégis nagyon idegesít és legszívesebben agyba főbe rúgdosnám azt a gyereket...Most hétvégére hívta el,barátnői bíztatták barátnőm,hogy bármikor írhat annak mert az egyből válaszolni fog neki meg ilyenek,és nagyon mérges lettem és már a sírás határán voltam az idegességtől...én bízok barátnőmnben de ez sokkolt valahogy.Majd mondta,hogy össze is jönne vele,akkor tuti megbántaná megint és majd az is kiderült,hogy nem tudja,hogy érez-e valamit iránta mert nehezen felejtette el.
Nagyon fájt amikor ezt mondta. És össze is kaptam vele tegnap este és azóta még nem is gondoltam arra,hogy írjak neki..
Jogos az elkeseredetségem és az,hogy nagyon de tényleg borzasztóan ideges vagyok miatta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!