Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ez mar kikeszit!
Ez: "irtam hogy gyonyoru lany, mert hat tenyleg az, erre irta hogy szerinte is..."
Ellentmondás ezzel:
" nem jon be neki a lany es senki rajtam kivul"
Szerintem nem reagálod túl, és a helyedben óvatos lennék.
"nem jon be neki a lany"
Miközben azt mondta,hogy szerinte is gyönyörű...
Amit művel,az szakítóok.
Lehet, hogy csak fellángolás, de élvezi a lány társaságát, jobban, mint kéne. Nem biztos, hogy van köztük valami, de jobb vigyázni. Meg azt is élvezi, hogy bejön a csajnak, és ez egy új kaland. Viszont, ha tényleg tisztelne, és komolyan gondolna téged, ezt nem tenné meg veled (meg az az osztálykirándulásos, ha komolyan gondolta az egy ágyban alvást, nem csak heccelt vele...). Ha nem akar semmit a csajtól, de tudja, hogy a csaj igenis akar, lehet lerázná. Csak gyönyörű, jófej csajt az ember nem akar lerázni.
Beszéld meg vele, ha tudod. Ha már az sem megy, lehet jobb a menekülésen gondolkodni. Ne engedd, hogy harmadik legyél a saját kapcsolatodban.
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!