Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kikészít mit tegyek?

Kikészít mit tegyek?

Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm kb. kiskorunk óta ismerjük egymást és nagyon jóban voltunk, de ez megváltozott lett egy idősebb barátja és elhanyagolt engem,ezért már én sem kerestem illetve csak akkor keresett,ha valami baja volt vagy valamire szüksége volt. Elég sok mindent tett amit részletesebben nem fejteném ki (lényeg más ezekért rég ott hagyta volna). Kibeszélt a hátam mögött, olyan hazugságokat terjesztett rólam amiket még én sem tudtam magamról.:D És most elmondtam végre neki,hogy rám már nem számíthat, végleg elvesztett, erre most zaklat, facen letiltottam,de egy csopiba vagyunk (teljesen elfelejtettem) és ott kezdett el fenyegetőzni,hogy megöli magát meg sajnáltatta magát,hogy milyen rossz neki, jó kiléptem onnan, aztán viberen is zaklatott onnan is letiltottam. Most félek,hogy hívogatni fog vagy valami, nagyon kikészít három embernek kellett nyugtatnia. Mindig ott voltam neki ha szüksége volt rám, ő viszont sosem, most otthagytam a sz@rban, mert már minden ember elpártolt mellőle jól tettem ezt? Az a legrosszabb,hogy már nem is érdekelne,ha meghalna és igen legszívesebben én verném halálra. Félek,hogy így is zaklatni fog, mit tegyek?

2016. aug. 15. 23:40
 1/3 VéleményKifejtő@ ***** válasza:
100%
Ne érdekeljen akkor ölje meg magát úgyse képes rá.Az ember legerösebb ösztöne az élni akarás szóval hamarabb kerül a sárga házba mint a temetöbe
2016. aug. 15. 23:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Huh. Mivel azon kívül, amit leírtál édeskeveset tudunk arról, hogy mi is történt kettőtök között, így mérlegelni sem igazán lehet. Csak annyit tudok mondani, hogy szerintem ezt a problémát igenis meg kellene beszélnetek. Nyilván, én is ideges lennék, ha egy barátom így viselkedne, és elég kevés esélyt látok arra, hogy higgadtan is kezelném a dolgot - de a lényeg, hogy az ilyeneket nem úgy kell kezelni, hogy megmondod, hogy innentől felejtsen el téged, és minden kapcsolatot elvágsz, hanem őt is beavatod, hogy konkrétan mit is csinált (megeshet, hogy még csak fel sem fogta), megmondod, hogy egy ideig hagyjon békén, és ha te is lenyugodtál valamennyire, onnantól már tényleg csak rajta múlik, de ha mindketten zaklatottak és idegesek vagytok, akkor abból semmi jó nem sülhet ki :P

(*és a fentiekkel nem őt akarom védeni, csak leírtam, hogy szerintem mi lenne az ésszerű.)

2016. aug. 16. 00:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem mire célzol,de sajnos már többször is próbáltam beszélni vele és állandóan a fenyegetőzést kaptam válaszul, elég sokszor játszotta el ezt velem, ezért telt meg a pohár és ezért nem akarom látni többet. Tényleg rengetegszer kisegítettem a sz@rból,de most nem megy már, nem akarok már segíteni rajta.
2016. aug. 16. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!