Kikészít mit tegyek?
Huh. Mivel azon kívül, amit leírtál édeskeveset tudunk arról, hogy mi is történt kettőtök között, így mérlegelni sem igazán lehet. Csak annyit tudok mondani, hogy szerintem ezt a problémát igenis meg kellene beszélnetek. Nyilván, én is ideges lennék, ha egy barátom így viselkedne, és elég kevés esélyt látok arra, hogy higgadtan is kezelném a dolgot - de a lényeg, hogy az ilyeneket nem úgy kell kezelni, hogy megmondod, hogy innentől felejtsen el téged, és minden kapcsolatot elvágsz, hanem őt is beavatod, hogy konkrétan mit is csinált (megeshet, hogy még csak fel sem fogta), megmondod, hogy egy ideig hagyjon békén, és ha te is lenyugodtál valamennyire, onnantól már tényleg csak rajta múlik, de ha mindketten zaklatottak és idegesek vagytok, akkor abból semmi jó nem sülhet ki :P
(*és a fentiekkel nem őt akarom védeni, csak leírtam, hogy szerintem mi lenne az ésszerű.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!