En vagyok az egyetlen, akit ez kikeszit?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt latom, meg hallom, hogy ilyen meg olyan szerelmi banat miatt akar meghalni, meg ongyilkos lenni es a legviccesebb, hogy 12-13 eves lanyoktol, neha fiuktol. En nem tudom, ti hogy vagytok vele, de en sosem tudtam elkepzelni, hogy egy szerelmi banat ekkora erovel birjon. Nyilvan rossz erzes, engem sem szeret az a fiu, akit szeretnek, de akkor sem omlik le a Kinai Nagyfal e miatt. Bocsanat, ha ez nem erdekelt senkit, de legszivesebben a falnak mennek es muszaj volt ezt leirnom :D2015. márc. 15. 19:29
1/5 anonim válasza:
Vannak, akik érzelmileg labilisabbak, saját érzelmeik jobban hatnak rájuk, mint a külvilág ingerei.
2/5 anonim válasza:
Én ezért nem olvasom ezeket... Amúgy ez az a kor, amikor azt hiszi az ember, hogy körülötte forog a világ meg az első szerelem az igazi lesz, stb. A legtöbb tinihiszti, amit 2 hónap alatt át lehet hidalni, de volt olyan ismerősöm, aki ebben a korban felakasztotta magát, mert nem volt szerelmes belé az a srác...
3/5 anonim válasza:
13 éves vagyok az osztályunkban én vagyok a pszichológus...
Mindenkinek szerelmi problémái vannak,vicces is,meg szomorú is hogy nekem nincs xd
Szerintem még ez a legizgalmasabb dolog a mi korunkban,és ha nem úgy alakulnak a dolgok,akkor hisztérikázunk,nem tudjuk elképzelni hogy jön más (mondjuk vannak kivételek).A másik meg az "Első igaz szerelem *-* :$$" ja persze.Pont 12 évesen fogod megtalálni (Akinek tényleg így volt gratu)...és amikor az első igaz szerelmed jól lekoptat,akkor összetörik a lelkecskéd és sajnáltatod magad a föld legaljáig:DD
Kérdező én se nagyon értem ezt amúgy:)
4/5 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy mennyire nem kapják meg a szülőktől a gyerekek az érzelmi biztonságot. Már ilyen idős korban is tudják, hogy máshonnan kell megszerezniük.
5/5 anonim válasza:
Nyugi, engem is föl szokott b*szni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!