A szomszédban lakó özvegyasszony KIKÉSZÍT! Először is: folyton engem bámul! Mindig ha füvet nyírok, ha olvasgatok a teraszon,mindiiig!😣 A másik. A tyúkjai folyamatosan a mi kertünkben kapirgáknak! Már felették a dinnye meg a barackfa magot is. Átszóltam hozzá, hogy ugye nem baj, a bedrótozom a kerítéshézagot, hogy ne tudjanak átjárkálni hozzánk a tyúkjai. Erre ő rendőrséggel fenyegetőzik! Aztán amikor meg itt van a fia, akkor meg üvölt a mulatós hajnalig,és a fia meg olyanokat ordibál,hogy ha még egyszer rászólok valamiért az anyjára,akkor kipofozza belőlem a szart is. Hogyha hozzánk vendégek jönnek,akkor általában az ő háza előtti tarlón van csak normál parkoló. És amikor kiszállnak a kocsiból, akkor rám rivall, hogy neveljem meg a csürhémet, meg hogy takarodjanak a pázsitjáról. Megőrülök tőle,kérlek,segítsetek!
Beszari vagy. Röviden ennyi. Kerítést megcsinálni, nyanyát leordítani, fiát a falhoz nyomni. Mégis a fszt képzelnek? Üvölt a mulatós, vagy átmenni baltával, vagy kitenni a 2KW-s kummogót teraszra feléjük irányítva. Vedd át a hatalmat, vagy kussolj. Ez falu.
2016. jan. 24. 23:29
2/12 anonim válasza:
Durván be kell fenyíteni. Ha a tyúkok átmennek akkor szépen visszadobálod őket. A kerítést drótozd be semmi köze hozzá. Hajnalban rájuk hívod a rendőrséget csendháborításért. Ha elkezd pofázni a fia szépen mosolyogva mondd neki, hogyha még egyszer fenyegetőzni mer akkor megnyúzod és belecsomagolod a kukába. A banyának pedig nyugodtan kiabálj vissza, hogy fogja már be a pofáját és húzza be a trottyos seggét, foglalkozzon a saját dolgával. Nehogymár egy vén szipirtyók miatt teljenek így a napjaid, áll ki magadért. Nekem sem volt rózsás viszony a szomszéddal van kb 10 macskája akik folyton összekulálják a kertemet. Összeszedtem egy szatyorral és a nyitott ablakon beburítottam neki az szobájába.
2016. jan. 24. 23:35
3/12 anonim válasza:
Tarts kutyát az majd elintézi a tyúkokat.
2016. jan. 24. 23:39
4/12 A kérdező kommentje:
Elhiszed,hogy próbáltam? Már elkezdtem bedrótozni a kerítést, mivel a nyanya elment otthonról. Már csak pár cucc még,és kész. Lesz nagy ordibálás sztem, ha megtudja, hogy bedrótoztam a lyukat.
2016. jan. 24. 23:40
5/12 anonim válasza:
Te komolyan megijedsz egy banyától férfi létedre? Röhej. Meg még megkérdezed, hogy bedrótozhatod-e? Eszem megáll!
Amit én tennék:
- bedrótoznám kérdés nélkül
- amelyik tyúkja átjön, abból látványosan pörköltet csinálnék az udvaron
- ráhívnám a rendőröket minden egyes bulinál
- amikor elkezd bámulni, fognám a telefonomat és feltűnően elkezdeném őt kamerázni.
2016. jan. 24. 23:45
6/12 anonim válasza:
Gyenge vagy! Ennyi!
-Vagy befenyíted keményen és helyre áll a rend.
-Vagy látványosan levegönek nézed a hülyéket baromira zavarja ha nem foglalkozik velük senki.
-De mivel gyenge vagy ezért szerintem a mama kicsinál tged!
Mint írták ez falu! Besz.arok!
2016. jan. 25. 00:08
7/12 anonim válasza:
2, ugye tudod, hogy a macska nem tehet arról, hogy köztetek rossz kapcsolat van? Ha az én szobámba dobtad volna be szépen falusiasan szólva pofán ba.ztalak volna gyökér gyerek.
Bár a tanács hasznos volt, tényleg ki kellene állnod magadért. Anyád vagy a mamád biztos tud főzni, a tyúk dolog megoldva. A többi már csak a férfias kiállásodon múlik. 22/f
2016. jan. 25. 00:15
8/12 anonim válasza:
Próbáld meg szeretni. Mármint tényleg szeretni, nem benyalni nála, hanem szeretet küldeni felé.
Csak csináld ezt pár napig, és figyeld a változást!
2016. jan. 25. 01:06
9/12 anonim válasza:
Nevetséges vagy, ha attól beijedsz, hogy rendőrt hív, mert BEFOLTOZOD a kerítéseden levő lyukat, komolyan!
Csak itt a gyk-n ennyire életképtelenek az emberek, vagy a való életben is?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!