Erkélyen dohányzóktól kérdezem. Ha a felső szomszéd jelzi, hogy az összes füst hozzá megy be, máshova mentek cigizni?
De van más választása. pl. Esetleg kimehetne a házból. Vannak füstszűrő készülékek is.
Sokszor nálam se lehet szellőztetni mert jön be a cigifüst az alattam levőktől.
Nem mennék máshova. Hiszen nincs hova mennem. Menjek ki egy tér közepére? Ott meg az embereket zavarhatná :)
Utcán nem dohányzom, lakásban sem, marad az erkély.
Ahhoz meg azért nagyon sokat kéne dohányozni, hogy az valóban zavaró legyen a szomszédok számára. Ráadásul a füst nem egyenesen pont a szomszédhoz száll. Össze-vissza ki a térbe. Szóval ha ilyet mondana a szomszéd, akkor biztosan arra gondolnék, hogy kötekedni akar. Mert ilyenbe belekötni, azért már túlzás.
Mivel tudom, hogy a felső szomszéd nagyon megtudja keseríteni az életem ha akarja, így természetesen figyelembe veszem. Mi abba maradtunk, hogy nyáron nem dohányzom ott, mivel akkor egész nap nyitva van az ablak/erkély.
Ilyenkor meg nem zavarja mert nem megy be hozzá olyan töményen a füst. Beszéljétek meg.
6-os Márpedig egyértelműen jön be a füstszag. Ha nyitva van én egyből megérzem ha valaki rágyújtott az erkélyen. Volt amikor direkt megnéztem ki dohányzik és 3 szinttel alattam lévőtől is megéreztem. Csak azért nem jeleztem még az alattam levőknek mert annyira azért nem rendszeres.
Nem azt mondom, hogy láthatóan száll befele a füst de a szaga érződik. Ez meg amikor pl pont szellőztetni akarsz duplán bosszantó. Azt még hozzátenném, hogy a közvetlenül alattam lévő szerencsére nem dohányzik az erkélyen.
9#
Tudom, hogy nagyon zavaró nekik, ezért is írtam ki a kérdést, mert nem tudom ilyenkor mi a "szokás". Nem akarok veszekedni velük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!