Kikészít a kollégiumi szobatársam. Mit tudnék vele csinálni?
Igazából szerintem nem sokat tudsz vele mit kezdeni. (Voltam én is koleszos, bár ilyen esetem sosem volt.)
Esetleg nálatok nincsenek ilyen szívatások, amikkel a szemtelen kisebbeket tudnátok "nevelgetni"? Nálunk ágyaztattak pl, de voltak durvább dolgok is. (Bár az utóbbiak inkább a fiúknál, és azokat is csak hallottam)
Vagy ha ez nem lehetséges, én személy szerint azt látom, elképzelhetőnek hogy átmész másik szobába, már ha nálatok azt lehet. Vagy őt teteted át máshova. D:
Köszönöm a tanácsokat!
Most lett elegem belőle, behívatta a szüleit, és még ők mondták nekem hogy alkalmazkodni kell...
Az igazgató nem enged át másik szobába, mivel "év közben az nem olyan egyszerű". Nagyon irritál már a lány, így hogy behívatta a szüleit, mégjobban. Még szerencse, hogy ittvannak barátaim és velük vagyok nem vele. Ma is elkezdett engem oltogatni, hogy minek vagyok koleszos ha 50 km-re lakom, simán be tudnék járni. Már lassan úgy néz ki a dolog, hogy ki akar innen tenni engem, ő akar engem szabályozni, közben én vagyok az idősebb, itt vagyok már 4. éve.
Nem tudom hogy bírod, de ha az én szobatársam lenne, innentől fogva azt is megbánná hogy a világra jött.
De ne add fel.Hívd be te is a szüleidet hogy rivalljanak rá keményen.Ha már így játszik a kisasszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!