Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kikészít a kollégiumi szobatár...

Kikészít a kollégiumi szobatársam. Mit tudnék vele csinálni?

Figyelt kérdés
Szóval én 11.-es vagyok, ő pedig 9. Ő még nagyon gyerek hozzám képest, mindig kikészít a hülyeségeivel. Itt sír minden nap nekem hogy őt elhagyta a szerelme(14 éves!!), meg hogy neki így rossz az élet úgy rossz az élet. Megmondom őszintén, kisebb gondom is nagyobb annál, mint neki az összes. A kedvencem hogy a semmiből egyszer csak elkezd énekelni, leállítani esélytelen. Múltkor vettem magamnak kaját, erre megszól, hogy miért költöttem annyit rá...hát csak eltudom már dönteni hogy saját pénzemből mire mennyit költök. Próbáltam vele beszélgetni, de abból mindig az lett hogy ő álmos jóéjszakát. Meg se hallgat másokat, megy a saját feje után, pedig egy ilyen közösségben fontos az alkalmazkodás. De ő egy kicsit sem alkalmazkodik. Kedvencem, amikor reggel 5kor felkel csak úgy, felkapcsolja a nagylámpát, és elkezd pakolni, én szépen megkérem hogy legalább a nagylámpát kapcsolja le, erre még ő van megsértődve. Nagyon elegem van belőle már, irritáló az egész lány. Próbáltunk szabályokat lefektetni, már első héten "megszegte". Innentől kezdve engem már nem érdekel, én is úgy kezdtem vele viselkedni, ahogy ő velem, a vége az lett hogy most én vagyok a rossz mert ő közben elmondta mindezt a kollégiumi nevelőnknek. Egyszerűen nem tudom már mit csináljak vele. Bármilyen tanácsot elfogadok.

2015. okt. 12. 18:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A szüleim sajnos elhunytak, így nem tudom őket behívatni...testvéremnek annyi a problémája, nem szeretném még ezzel is terhelni.
2015. okt. 15. 17:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Jaaajj...nagyon ideges lennek a helyedben ..

Szerintem valahogy probalj meg a nevelotokkel beszelni ...4 ev alatt nem volt veled baj,akkor most miert lenne? Nincsenek a lanynak ott baratai ,akik esetleg cserelnenek veled?

2015. okt. 17. 12:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Játsz az ő módszereivel. Nincs más mód, le kell menned a szintjére :(

Sírj te is a nevelődnek, szivassátok a barátaiddal, inzultáljátok folyamatosan, de amikor épp nem, akkor tekintsétek levegőnek. Ha kedve támad hajnal ötkor pakolni, akkor kapcsold le a villanyt és celluxozd oda, vagy csavard ki a körtét. De akár el is törheted, ha veszel másikat helyette :)

Ha bajba kerülnél, hivatkozz az iskolai stresszre, meg arra, hogy kikészít a kis csimbók.

Ja, osztályfőnökkel nem ártana jóban lenni, tudna beszélni a nevelőddel.

Volt sajnos ilyen szobatársunk :( Összefogtunk ellene hárman. Félévkor már bejárós volt :D

2016. febr. 9. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!