Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a kollégiumi...

Mi a véleményetek a kollégiumi szobatársam életviteléhez, és milyen veszélynek teszi ki magát?

Figyelt kérdés
24 éves, körülbelül 120 kg, mindenféle zöldséget és gyümölcsöt kerül nagy ívben, csak húst eszik, illetve gyors és mirelit kaját, dohányzik, nem sportol, és néha 34-36 órákat is egyhuzamban ébren van, mert átszámítógépezi (játékokkal játszik) az éjszakát.
2015. okt. 12. 16:11
 1/6 anonim válasza:

Gondolom már próbáltad elmagyarázni neki a dolgok komoly egészségügyi kockázatát.

Én sose értettem, hogy létezik az, hogy valaki nem eszik zöldség-gyümölcsöt, annál finomabb ennivalót nem igazán találni sehol sem. Ha nagyon éhes lenne, megenné azt, csak hát lehetett ez egyfajta ellenállás esetleg a szüleivel régebben, amiből kialakult a zöldség-gyümölcs utálata.

120

2015. okt. 12. 16:24
 2/6 anonim válasza:

1. első vagyok, véletlen elküldtem.

120 kg-hoz kellene a magasság és a nem is, hogy megtudjam mondani, hogy mekkora a probléma.

Csak húst eszik? Az még nem lenne baj, a krumpli és a kenyér, na azok baromira hizlalnak.

Hogy lehet ébren 34-36 óráig, talán nem jár 2 napig iskolába?

Kóros számítógép-függőség, oda hatalmas akarat kéne, és a beismerés, hogy hibáztam.

Természetesen orvoshoz kellene fordulnia, kivizsgáltatnia magát az illetőnek, de sajnos ezt csak ő tudja megtenni, TE NEM.

2015. okt. 12. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:

NYilvánvaló hogy nem jó.

Na, most hogy megerősítettelek, és megsimogatod magad, hogy igen jól gondoltad, azon kívül hogy elmagyarázod neki hogy miért nem kéne, többet nem tudsz tenni.

Csak azon lehet segíteni,aki hagyja is magát, ha a szobatársadnak így jó, sajnos nem tudsz mit kezdeni vele.

Hiába mondod el hogy a trombózistól kezdve az infarktusig mindennek ki van téve, ha nem akar változni, nem fog sajnos.

Viszont azért én szólnék neki, hogyha játszik, akkor legalább ne éjjel, mert mások aludnának. Ha magára nincs tekintettel, legalább másokat ne zavarjon.

2015. okt. 12. 16:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem akar változtatni, ő ezzel elvan. Én hiába beszélek neki, nem az én dolgom. Csak amikor én csináltam magamnak egy tonhalsalátát mindenféle zöldséggel hozzá, elkezdett fújjogni mint egy idióta, miközben ő a kis muffinjait és péksütijeit ette.
2015. okt. 12. 16:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Az a véleményem, hogy inkább laknék vele, mint veled.

Közöd?

2015. okt. 12. 16:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Kit érdekel kivel laknál. :D
2015. okt. 12. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!