Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ezzel az őrült...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezzel az őrült lánnyal? Kikészít!

Figyelt kérdés
Letilt, letöröl, nem beszél velem, aztán hisztizik, hogy miért nem keresem, nem is szeretem, nem figyelek oda rá... Már vagy 10 külön regisztrációt csináltam miatta, persze előbb-utóbb mindegyiket letiltja. Aztán mondja, hogy sosem szeretett, mindig csak utált, és azért játszotta el a szeretetet, hogy lekopjak, majd képekkel üzenget... Mit csináljak vele?
2015. jún. 20. 15:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hagyd el a p*csába! nem érdemli meg hogy vele legyél
2015. jún. 20. 15:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el diliházba
2015. jún. 20. 15:40
 3/10 opened paradise ***** válasza:

"10 külön regisztrációt"

Mármint itt?

Hohó,tuti ismerem/ismertem :D

2015. jún. 20. 15:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Tuti Facebook-on :D itt nem lehet letörölni :D
2015. jún. 20. 15:46
 5/10 anonim ***** válasza:
facebook-on vagy itt?
2015. jún. 20. 16:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Snapchat.
2015. jún. 20. 16:24
 7/10 sajtika5 válasza:
100%
Hagyd a francba mit szorakozik veled
2015. jún. 20. 16:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
egyszerűen csak hisztis és szeretethiánya van.
2015. jún. 20. 18:46
 9/10 anonim ***** válasza:
64%
A kérdés inkább az, hogy te miért akarsz vele valamit is csinálni?
2015. jún. 20. 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

depis

sokat agyal

érzelmei erősebbek, mint az akarata. nem tudja mindig szeme előtt tartani a vágyait. kommunikációs problémák kettőtök között (félreértés, nem értés, szemrehányás, bűntudatkeltés), önbizalomhiány.

és lehet, hogy a háttérben más is van... családi problémák, barátok, suli... gondolom kamaszkor. a személyiségfejlődés elején jár. szerintem belefér, hogy az érzelmei ennyire túlcsordulnak.

én azt javaslom, hogy beszélj vele őszintén! tudd meg mit gondol-érez-szeretne, milyen szükségből indul ki. konkrét dolgokra kérdezz rá!

pl: "amikor ilyen sértőket vágsz hozzám, mint a ez a sosem szerettél, mindig csak utáltál, és azért játszottad el a szeretetet, hogy lekopjak, akkor elkeseredettnek érzed magad, mert szeretnéd, ha többet találkoznánk?"

és a végén tudd meg, hogy mi a megoldás, mit szeretne kérni tőled!

és te is ugyanilyen módon fejezd ki a te gondolataidat-érzéseidet-szükségleteidet. és merj kérni tőle! :)

mindent szemrehányás és bűntudatkeltés nélkül! alaposan gondold át! :)

ez a szemléletmód az erőszakmentes kommunikáció. olvass utána, ha érdekel :)

remélem miután megértitek egymást, mindkettőtök lelke felszabadul, és sikerül mindkettőtök boldogabbá válására fordítani a dolgokat :)

sok sikert! :)

2015. jún. 21. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!