Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel az őrült lánnyal? Kikészít!
"10 külön regisztrációt"
Mármint itt?
Hohó,tuti ismerem/ismertem :D
depis
sokat agyal
érzelmei erősebbek, mint az akarata. nem tudja mindig szeme előtt tartani a vágyait. kommunikációs problémák kettőtök között (félreértés, nem értés, szemrehányás, bűntudatkeltés), önbizalomhiány.
és lehet, hogy a háttérben más is van... családi problémák, barátok, suli... gondolom kamaszkor. a személyiségfejlődés elején jár. szerintem belefér, hogy az érzelmei ennyire túlcsordulnak.
én azt javaslom, hogy beszélj vele őszintén! tudd meg mit gondol-érez-szeretne, milyen szükségből indul ki. konkrét dolgokra kérdezz rá!
pl: "amikor ilyen sértőket vágsz hozzám, mint a ez a sosem szerettél, mindig csak utáltál, és azért játszottad el a szeretetet, hogy lekopjak, akkor elkeseredettnek érzed magad, mert szeretnéd, ha többet találkoznánk?"
és a végén tudd meg, hogy mi a megoldás, mit szeretne kérni tőled!
és te is ugyanilyen módon fejezd ki a te gondolataidat-érzéseidet-szükségleteidet. és merj kérni tőle! :)
mindent szemrehányás és bűntudatkeltés nélkül! alaposan gondold át! :)
ez a szemléletmód az erőszakmentes kommunikáció. olvass utána, ha érdekel :)
remélem miután megértitek egymást, mindkettőtök lelke felszabadul, és sikerül mindkettőtök boldogabbá válására fordítani a dolgokat :)
sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!