Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom utálja a pasimat, és kikészít. Mit tegyek?
Nemrég összejöttem egy pasival, aki idősebb nálam pár évvel. (oké, 12-vel) Döcögősen indult a dolog de mostmár minden oké, nagyon jól megvagyunk, és úgy érzem, kezdek beleszeretni...
A legjobb barátom (aki szintén fiú) viszont teljesen kikészít. 19 éves, évek óta a legjobb barátok vagyunk, már-már testvéri a viszonyunk. És egyszerűen nem fogadja el, hogy boldog vagyok azzal a pasival. Folyamatosan azt szajkózza, hogy csak szórakozik velem, csak szexre vagyok jó neki, meg stb.
A minap pedig konkrét eset történt, hétvégen voltunk iszogatni (a pasim, neki a haverja, az egyik barátnőm és én) és egy forgalmas helyen összefutottunk a legjobb barátommal (aki tajtrészeg volt) és a közös társaságunkkal (mivel mind osztálytársak vagyunk). Most találkozott először a pasimmal, és rögtön ment a beszólogatás, az anyázás meg mittudomén, hogy "tudom hogy csak d.ugni használod" meg stb, már amennyire összefüggő mondatokat tudott alkotni. A pasim csak röhögött rajta, de elkezdte provokálni, ha jól hallottam, valami olyasmit mondott, hogy "tudom mi a bajod, én megd.ugtam, te meg soha nem fogod" mire nekiesett a 'barátom', úgy kellett őket szétszedni a nyílt utcán, nagyon gáz volt...
És azóta is folyamatosan zaklat, hogy mit akarok ettől a pasitól, blablabla...
Mit csináljak hogy leálljon? Nem tudom elkerülni, minden nap együtt vagyunk, és azért tényleg a legjobb barátom.... De megőrjít.
17L
Nem b..szogatásból, de szerinted egy 29 éves férfi mit szeretne egy nála 12 évvel fiatalabb kislánytól? Szexet. 29 éves érett férfi nem igazán fog komolyan tervezi egy 17 évestől, csak szex meg móka.
Bár mondjuk én már a "Tudom mi a bajod, én megdugtam, te meg soha nem fogod" kijelentésnél otthagytam volna, mert ez a kijelentés szerintem eléggé egyértelmű utalást tesz arra, hogy tárgyként néz rád. Normális ember nem fog ilyet mondani. Bár te tudod, te életed.
Nem kioktatást kértem, hanem tanácsokat vagy segítséget a problémámra.
A magánéletem most nem tartozik ide.
Nem kioktatás volt, hanem egy tanács, amin el kellene gondolkodni, és nem rögtön dacból rávágni, hogy nem, ez nem így van.
A problémád meg viszont szerintem nem igazán megoldható.A pasid nyilvánvalóvá tette a barátod számára, hogy nem az a fajta, aki inkább meggyőzné, hogy jól bánik veled, hanem inkább azzal kérkedett, hogy megdugott és ő nem fog. Szerintem egyértelmű, hogy ebből béke nem igazán lesz.
De legalább a barátod felismeri azt, aki csak dugni akar. Kár, hogy te nem.
(És nem, nem kioktatás, ez csupán segítség.)
Én egyet értek az 1-es /3-as válaszolóval!
Gondolkozz már el kislány? Mit akar tőled ez a férfi? Feleségül venni egyszer? Nem valószínű.
És már megdugott....pedig te 17(!)...ő meg 29....remélem büszke vagy erre.
Barátod lehet még több is, ennek kapcsolatnak úgysincs jövője, viszont legjobb barátod csak 1(!) van (jobb esetben). Nem éri meg elveszíteni miatta.
Egyébként pedig neki van igaza, nem tudok mást válaszolni.
Ha a magánéleted nem tartozik ide, akkor miért teszel fel kérdést a magánéletedről?
Nekem is volt egy hasonló kalandom 16 évesen egy idősebb pasival, 5 éve nem tudtam 100%-ig kiheverni, de sok szerencsét.
#9: Még jó, hogy nem...:)
Nem kell ismerni ehhez senkit...A párom kifejezést nem lehet használni, hacsak "nemrég" jöttetek össze...Ahhoz,hogy valaki ténylegesen a PÁROD legyen, legalább 2 évnek kell eltelnie...majd szólj, ha eljuttok odáig....;)
De ez a "pasim" szó megfelelően komolytalan hozzád meg ehhez a korkülönbséghez....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!