Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb barátom utálja a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátom utálja a pasimat, és kikészít. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég összejöttem egy pasival, aki idősebb nálam pár évvel. (oké, 12-vel) Döcögősen indult a dolog de mostmár minden oké, nagyon jól megvagyunk, és úgy érzem, kezdek beleszeretni...

A legjobb barátom (aki szintén fiú) viszont teljesen kikészít. 19 éves, évek óta a legjobb barátok vagyunk, már-már testvéri a viszonyunk. És egyszerűen nem fogadja el, hogy boldog vagyok azzal a pasival. Folyamatosan azt szajkózza, hogy csak szórakozik velem, csak szexre vagyok jó neki, meg stb. 

A minap pedig konkrét eset történt, hétvégen voltunk iszogatni (a pasim, neki a haverja, az egyik barátnőm és én) és egy forgalmas helyen összefutottunk a legjobb barátommal (aki tajtrészeg volt) és a közös társaságunkkal (mivel mind osztálytársak vagyunk). Most találkozott először a pasimmal, és rögtön ment a beszólogatás, az anyázás meg mittudomén, hogy "tudom hogy csak d.ugni használod" meg stb, már amennyire összefüggő mondatokat tudott alkotni. A pasim csak röhögött rajta, de elkezdte provokálni, ha jól hallottam, valami olyasmit mondott, hogy "tudom mi a bajod, én megd.ugtam, te meg soha nem fogod" mire nekiesett a 'barátom', úgy kellett őket szétszedni a nyílt utcán, nagyon gáz volt...

És azóta is folyamatosan zaklat, hogy mit akarok ettől a pasitól, blablabla...

Mit csináljak hogy leálljon? Nem tudom elkerülni, minden nap együtt vagyunk, és azért tényleg a legjobb barátom.... De megőrjít.

17L

2015. dec. 2. 20:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"Legalább 2 évnek kell eltelnie"

ezt a szabályt most alkottad, vagy mi? :D Jézusom...

2015. dec. 3. 21:21
 12/13 anonim válasza:

Kèrlek hogy lehetsz ilyen vak? !

Tetszesz a baràtodnak!

2016. jan. 27. 08:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Együtt vagytok még, vagy már megjött az eszed ?
2016. jan. 27. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!