Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm legjobb barátja egy srác és engem ez totál kikészít. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok. 3 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel. Mindkettőnknek ez az első kapcsolata. Az az egy gond van hogy a barátnőmnek van egy fiú legjobb barátja már 12 éve. Elmondásuk szerint úgy tekintenek egymásra mint a testvérek és soha nem volt köztük semmi. Viszont nagyon idegesít hogy a barátnőm mindent vele oszt meg először. Ha történik vele valami (pl. múlt héten elszökött a kutyája) akkor rögtön neki mondja el először csak aztán nekem. Néha együtt lógnak suliból és olyankor egész napokat töltenek együtt. Volt már olyan is (nem is egyszer) hogy a barátnőm a srácnál aludt és fordítva. Próbálok arra gondolni hogy biztos meleg a fiú de ez nem túl valószínű mivel már volt pár csaja meg nem is néz ki homárnak. Engem meg esz a féltékenység és legszívesebben bemosnék neki egyet de akkor biztos vége a kapcsolatomnak amit nagyon nem akarok. Próbáltam már ezt megbeszélni a barátnőmmel de csak annyit mondott hogy neki ez a srác mindennél fontosabb, ő a családja (mivel a barátnőm szülei meghaltak és a nagymamája neveli). Mi a francot kéne csinálnom? Nagyon szeretem a barátnőmet.2012. okt. 21. 11:59
1/3 anonim válasza:
Akkor tényleg szeresd, ne úgy tekints rá, mintha a tulajdonod lenne. Hogy hasonlíthatsz össze egy 12 éves barátságot egy 3 hónapos szerelemmel..főleg 17 évesen? :) Itt neked van tanulnivalód, nem neki. De ha szereted, akkor szereted és nem akarod kisajátítani. Ha viszont nem tudod elfogadni, akkor lépj ki...nem a csaj hibája.
2/3 anonim válasza:
Ennyiben igazat adok az elsőnek, hogy itt tényleg 12 év és 3 hónap van a mérlegen... gondold el, ez a két ember már akkor ismerte egymást, amikor te még az első osztály közelében sem voltál. Viszont azt elmondhatod neki (nem követelőzően, csak finoman), hogy tudja, rád is számíthat, és szereted.
3/3 anonim válasza:
igaza van az elsőnek, szerintem annyit tehetsz hogy ha tényleg szereted, hogy kitartasz mellette, és ha majd több ideje lesztek már együtt akkor valószínű te leszel neki a legfontosabb de 3 hónap után ez teljesen normális hogy nem akarja hanyagolni a legjobb barátját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!