Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hat év korkülönbség nagyon gáz/sok? 16/L
Ő lenne az első, ha kialakulna valami. Ő az idősebb. Említése szerint nemrég szakított, de már csapja nekem a szelet. Meg amúgy tényleg nem tudom elképzelni, hogy egy gyerekkel képes lenne összejönni, ő azt mondta igen, de félő csak O-ra megy, vagy ex-felejtőnek.
Egy csomó helyre hív, bulizni meg minden, de én nekem nem kenyerem az ivás meg a cigi. Egyszer éjszaka olyanokat írt nekem, hogy kedvel meg jó csajszi vagyok, de, habár azt mondta nem, de valszeg részeg volt, mert akkor küldött csak szivecskés smileykat.
Részemről a kor miatt lennének aggályok. Na meg azért szerintem 6 év sok, zavarna ha állandóan azt kérdezgetné mindenki, hogy hány éves, én meg mondjam azt, hogy 22?
Amúgy jól néz ki, habár nem szimpi a bulizós életstílusa.
A te korodban sok. De itt nem a korkülönbség a legnagyobb probléma.
- részegen írkál
- a buli mértékkel nem probléma, de ahogy látom,ő túlzásba viszi, ráadásul te pont az ellentéte vagy
- ha valaki úgy udvarol,hogy "jó csajszi " vagy, annál sok jobbat találsz
- részegen írkál neked
- a jó kinézet nem indokolja a kapcsolatot
Ahogy látod, itt a legkevesebb gond azzal van,hogy ő 6 évvel idősebb.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!