Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 4 év korkülönbség sok? A barátnőm 18 jol megvagyunk
Figyelt kérdés
Normalis válaszokat,kossz2016. júl. 28. 23:58
1/17 anonim 

válasza:

Szerintem nem sok! A szüleim között is ennyi van és már 33 éve házasok😉😉
2/17 anonim 

válasza:

Te akkor 14, vagy 22 vagy?
Ha 14, akkor elég furcsa, de ha jól megvagytok, szeretitek egymást akkor nincsen semmi baj szerintem. Ha te vagy az idősebb akkor rendben van.
3/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a rendes válaszokat es igen én 14 vok :)
2016. júl. 29. 00:13
4/17 anonim 

válasza:

Miota vagytok egyutt? Hogy jottetek ossze?
5/17 anonim 

válasza:

Ciki szerintem ,ha egy felnőtt nő egy még kisfiúra gerjed,20éves kor fölött már nem feltűnő stb. De most elég gáz szerintem. Én lassan 19 vagyok ,de eszem ágába nem állna kikezdeni egy kisfiúval,kíváncsi lennék mi baja van a barátnődnek,hogy nem talál korabeli fiút. Nem sértegetni akarlak de gáz a barátnődre nézve.
6/17 A kérdező kommentje:
Csak eddig szted az de biztos a tobbi ertelmes emberrel van a gond :) fizikumom es ferfiassagom meg az eszem miatt megérdemlem a lányt igygondolom
2016. júl. 29. 01:09
7/17 anonim 

válasza:

adom az utolsót én is. Ez a lányra nézve irtó gáz, és nem azért mert te vagy a srác, hanem maga a kor. Azért arra úgy kíváncsi lennék, hogy hogyan ismerkedtetek meg, illetve hogyan csináltátok a dolgokat..:D Nagyon fura ez így. Fordítva sem lenne túlzottan hétköznapi, de úgy azért másabb szemmel lehetne nézni, ha egy 18 éves csávó szed fel egy 14 éves lányt.
8/17 A kérdező kommentje:
Utolso megírom privátban, de annyit elarulok ha arra gondoltal az első együttlét is problémamentesen zajlott irtóra elveztuk mind a ketten
2016. júl. 29. 01:16
9/17 anonim 

válasza:

Olyan mint férfiasság 14 évesen nincs, senkinél. Nem tudod milyen felelősségteljesen élni. Olyan hogy okos vagy, erős vagy, ilyen dolgok vannak, de 14 évesen még távol vagy a férfiasságtól. Ahogy írták te egy fiatal fiú vagy, a lány meg ebbe habarodott bele valahogy. De mondom, te teljesen okés vagy, a lánytól furcsa ez a döntés, hogy fiatal sráccal kezd, mert azért valljuk be ez nem egy hétköznapi dolog:D
10/17 anonim 

válasza:

hát nem csak arra gondoltam, hanem hogy pl közös témák, meg ilyenek?:D Nem vágom hogy hogyan tud fejben két ilyen korosztály azonosulni ilyen komoly szinten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!