Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Túl nagy a korkülönbség?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BlackLove kérdése:

Túl nagy a korkülönbség?!

Figyelt kérdés

Túl nagy a korkülönbség egy 16 (majdnem 17) éves lány és egy 25 éves fiú között? (8 év, a fiú 1991-es, a lány pedig 99-es születésű.)

Egyébként jól megértjük egymást, fel sem tűnik, jól elvagyunk,mindenről tudunk beszélni.

Igazából csak a szüleim aggasztanak, még nem tudják, de majd értelemszerűen el kell mondanom nekik is. Én vagyok a lány.

Mit gondoltok?

=Trollok és olyan emberek akik nem tudnak kúlturáltan válaszolni, inkább bele se kezdjenek, köszönöm!=

2016. júl. 13. 20:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%
Ha jól megvagytok, akkor a szülők a legkevesebb
2016. júl. 13. 20:32
 2/15 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem nem. Én is összejönnék egy értelmes csajjal aki legalább 16.

23/F

2016. júl. 13. 20:33
 3/15 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem nem nagyon nagy. Vagyis persze kicsit nagy, de nem vészes.

Az egyik volt osztálytársam 14évesen, amikor elballagtunk szinte rá pár hétre egy 36éves férfival jött össze. Szóval a ti 8évetek a 22évükhöz képest semmi :D

2016. júl. 13. 20:35
 4/15 anonim ***** válasza:
60%
17 éves voltam amikor egy 24 éves férfi udvarolt nekem nem volt gáz. 22 N
2016. júl. 13. 20:35
 5/15 Üres tükör válasza:
83%
Egy stabil önértékelésű, önbizalmú felnőtt férfi mégis korban közelebb állókkal, hasonlóan érett és szervezett személyiségekkel létesít párkapcsolatot.
2016. júl. 13. 20:36
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, szerintem sem számít a kor (persze bizonyos mértékig, ami még nem számít apakomplexusnak). De azért sikerült megnyugtatnotok:).

Természetesen elfogadom az ellenkező véleményeket is, meghallgatom őket, bár befolyásolni nem igazán fognak!

Jöhetnek még! :)

2016. júl. 13. 20:39
 7/15 A kérdező kommentje:
Felpontoztam mindenkit maximumra, de ahogy látom valaki meg le! ..
2016. júl. 13. 20:54
 8/15 anonim ***** válasza:
58%

Igen.

Na mégegy kislány, aki túl érettnek gondolja magát egy felnőtt férfihoz :)

De ha nem befolyásol a válasz, minek tetted fel a kérdést?

Az ilyen lányok azt érdemlik,hogy kihasználják őket az idősebbek, akkor majd talán eszükbe jut, hogy mi a normális és nem játszák a nagylányt. :)

2016. júl. 13. 22:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy, de attól még működhet,egy próbát mindenképp megér.
2016. júl. 13. 22:25
 10/15 A kérdező kommentje:

Értem, végül is ez is egy nézőpont!

Nem akarom játszani a nagylányt, tudom, hogy nem vagyok az, és nem gondolom magam érettnek! De ha szeretjük egymást akkor most mit csináljunk?! Tagadjuk meg egymást magunktól?

És az én nézőpontommal ellentétes válasz ténylegesen NEM befolyásol! Hogy miért? Mert én már eldöntöttem! Szerejük egymást, nem tudjuk meddig, de lesz ami lesz! Csak kíváncsi voltam, hogy mások hogy látják ezt a dolgot, és le is írtam, hogy egyéb nem aggaszt a szüleimen kívül, de ki tudja, lehet, hogy ők sem fogják leharapni a fejem, reménykedek! :D

2016. júl. 13. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!