Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25-év feletti férfi milyen pluszt tud nyujtani egy nála 10-15-évvel idősebb fiatalos nőnek?
Szeretnék konkrét indokot kapni, esetleg tapasztalatot osszatok meg velem. Miért jobb egy fiatalabb férfi és nem csupán a szexben -mint egy korom béli'?
Érdekelne a puszta valóság, mert privátban csak nyers és kiábrándító probálkozásokon kívül, nem láttam, nem találkoztam semmi ösztönző momentummal.
Igazából nem tudom.
Nem a kort nézem.
28 vagyok, párom 38. De 18-nak sem nézik néha.
Dohányboltban elkérik a személyi igazolványát. azt egy kicsit erősnek érzem :-)
Ha érdekel kifejtem, de gondolom nem az én válaszomra vársz...
Mert a korával, a gondolkodásával, a mentalitásával ő is fiatalossá tesz.
Fogalmam sincs egyébként én soha nem akartam idősebb nővel lenni komoly kapcsolatban, maximum kipróbálni vele milyen a szex, de szerintem ennyi. 26F
Hát nézd, itt is és az életben is csak egy bizonyos körnek" jönnek be a nála korosabb nők! Akinek viszont zsánerei, azok kitartóak, nem restek udvarolni sem és ha az ország másik felén laksz akkor is felkeresnek-kölcsönös szimpátia esetén.
Fiatalos lendületet, jó testet és élvezetes szexet is adhat egy fiatalabb férfi ha működik a kémia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!