Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az idősebb férfiak férfi bármikor szívesen szexelnek egy 16-17 éves lánnyal, de az idősebb nők viszont inkább a 20+-os pasikat favorizálják?
Ebben a kérdésben pártatlan vagyok,se idős,se 16-17 éves tini nem vagyok,csupán kíváncsi vagyok a véleményekre.
27/F
Idősebb nő vagyok :P
Sosem kellene egy húszon pár éves kicsi hím .
Ez egyén függő.
Az idősebb férfiak meg önigazolást meg zsenge feszes bőrt akarnak maguk mellett tudni,meg kapuzárási pánik :)
Jó pár oka van.
- Társadalmilag elfogadottabb egy fiatal lány-idős férfi kapcsolat, mint egy fiatal férfi-idős nő kapcsolat.
- A nők többsége szereti, ha a férfinak van egy kiépített egzisztenciája. Nézd meg, hogy egy közmunkás idős hapsinak egyáltalán nincs sikere a fiatal nőknél. Csak a jól öltözött, jó testű és jó anyagi hátterű pasiknak.
- A nők többsége szereti azt érezni, hogy egy férfival van. A férfihoz pedig általában az idősebb férfit társítják. Ismerek olyan srácot, aki alig múlott 20 és sokkal férfiasabb, határozottabb, mint egy 40-es. Mégsem tekinti sok nő férfinak, mert még tanul...
A férfiak nagy része pedig szereti a fiatal lányokat, mert még jobb az alakjuk, üdébbek, nem másznak az ember nyakára, nem esnek haza a munka után fáradtan és nem olyan hisztisek.
Most őszintén,mit lehet egy 17 éves kisfiúval kezdeni?
Max sütnék neki sütit és elzavarnám nyolckor lefeküdni,mert holnap iskola.
A férfiakat se értem,hogy miért pont a kislányok kellenek nekik,megnézném,hogy mit szólnának ha az ő lányukra hajtana rá egy 40-es pasi.
Amugy 31 evesen nem a kapuzarasi panik meg hasonlo okok miatt inditanak be a 20 ev alatti csajok, hanem mert frissek, fiatalok, feszesek, ezert nagyobb aranyban neznek ki jol.
Illetve a mai fiatal csajok mar az anyatejjel szivtak magukba a r.b@nckodast (jo ertelembe veve is). Amikor en gyerek voltam, a Pumukli ment a tv-ben meg a szomszedok. 10 eve meg, mikor a mostani 16-20 evesek voltak kicsik, mar Cristina Aguiler razta a feneket az egyik csatornan, a valovilagos pic$@k meg vonaglottak a masikon. Nem akarok alszent lenni, nem nagy baj ez nekem, csak lehet hatasa.
Meg talan meg a tiltott gyumolcs edessege is benne van. Pont tegnap ecseteltem az egyik haveromnak a csajokat nezegetve, hogy mennyire szivesen dugnek egy jot egy 18 alatti csajjal...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!