Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar a korkülönbség, majd jobb lesz?
Lassan 17 éves vagyok, a barátom pedig még csak 16. Tudom, hogy nem nagy dolog, valójában kevesebb, mint egy év van köztünk, csak zavar, hogy a javamra. Majd jobb lesz? Mondjam el neki?
Nem régóta vagyunk együtt, de már az elején is zavart. Mindig is az idősebb srácokhoz vonzódtam, illetve voltam jóban. Valahogy nem érzem azt, hogy ő lenne a srác a kapcsolatunkban, mintha nekem kellene rá vigyáznom. Tudom, hogy nincsen így, de ezt érzem...
"Egy 17 eves lany agyilag es legtöbbször testileg is mar nő, egy 16 eves fiú meg gyerek. "
- Marhaság: semmi tudományos alapja nincs az ilyen kijelentésnek. Legfeljebb testileg érnek hamarabb, és a különbség erre a korra már eltűnik, hiszen a serdülés valószínűleg mindkettejüknél már lezárult.
Ha zavar, akkor minek jöttél vele össze?
Szerintem ez csak rosszabb lesz....
ZAVAR, érted? Zavar. Ennek így nincs értelme.
Aki ismer engem, annak ha elmondanám, hogy régen engem is zavart, ha fiatalabb a pasim, meglepődne, mivel ma már szívesebben járok pár évvel fiatalabbal, mint idősebbel. :D Én már 21 éves vagyok, de amikor 15 voltam, volt egy srác akivel randizgattam, de zavart, hogy 8 hónappal fiatalabb. Ő még nem volt 15, csak közeledett hozzá. Aztán olyan is volt, hogy 19 évesen belezúgtam egy 16 évesbe és zavart kicsit a korkülönbség, de nem érdekelt, hiszen nagyon odavoltam érte. Azóta nem zavar, sőt, rájöttem, hogy számomra ez az ideális. :)
Szóval változhat, de lehet, nálad nem fog, de hidd el, nem mindenki érett, aki idősebb nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!