Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl nagy a korkülönbség?
Figyelt kérdés
14 és fél éves lany 18 éves sràccal? Igazàbol 3 és fél év van köztünk és szerintem ez még elfogadható2016. aug. 11. 11:30
1/18 anonim válasza:
Ennyi idosen egy kicsit sok pedig nekem is az idosebbek tetszenek :S
14/L
2/18 anonim válasza:
Ha olvasom, tényleg soknak tűnik, pedig én meg magyarázom magamnak, hogy a kor mindegy, meg Jared Leto (44) így meg úgy.
14/L/P
3/18 anonim válasza:
Na am egy kérdés (nem bántásból)
Mi az ami megfog titeket egy idősebb srácban? Mert oké 4 év az még a jobb de amikor a lány 15 éves a fiu meg 30
4/18 anonim válasza:
Az hogy ferfiasabbak. Orulok hogy ezzel nem vagyok egyedul 😂
5/18 A kérdező kommentje:
Szeretjük egymást :) és tényleg egy normalis sracrol van szó.
2016. aug. 11. 11:38
6/18 anonim válasza:
Nem nagy, de a korodhoz nem kell odatenni azt, hogy fél.
8/18 anonim válasza:
Szerintem ez még elfogadható, bár valóban jelentős korkülönbség. A lényeg az, hogy jól érzed-e magadat a sráccal, megbízol-e benne és semmi olyat nem csináltok, amit te nem élvezel és csak azért teszel meg, hogy megfelelj neki.
9/18 anonim válasza:
Nagyon sok de csak meg!! 3-4ev mulva mar nem lenne az ,de most tul sok. Te meg kislany vagy o meg mar erett ferfi(elvileg) .Szerintem jegelni kene a temat meg.
10/18 A kérdező kommentje:
szóval jegelni kéne még. világos. elküldöm a francba aztán 3 év múlva mondom neki hogy oké mostmár összejöhetünk vagy hogy gondoltat ezt? :D amugy köszi a válaszokat. ezen úgyse múlik semmi csak érdekelt mások véleménye.
2016. aug. 11. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!