Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett?

Figyelt kérdés
Sziasztok 17 éves lány vagyok, és a barátommal, aki 18 lesz januárban,akkor jöttünk össze amikor én 7. osztályba jártam, szóval elég régen. Imádom a srácot, ő a tökéletes pasi. Iszonyat jól néz ki és kedves, vicces, megértő. Ráadásul megbízható. Tegnap hívtam, de nem vette fel. Nem aggódtam, mert tudtam hogy majd hív. De nem így volt. Akár hányszor hívtam, egyszer sem vette fel. Kétségbe estem. Elmentem a lakásához (még nem együtt élünk, 2 hónap mulva kezdenénk költözködni egy közös házba) de ott sem volt. Egyszerűen eltűnt. Senki sem hallott róla semmit. Nagyon félek!
2016. aug. 21. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:
17 évesen összeköltözni még nem is egyéves kapcsolat miatt?
2016. aug. 21. 12:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Tegnap augusztus 20-a volt. Nem lehet, hogy buliban vagy valahol otthagyta a telefonját? Amúgy írj majd ide, mert most már sokan aggódunk, hogy mi történt.
2016. aug. 21. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem korai kicsit az összeköltözés? 17 évesen még sokat változik az ember, ráadásul ha az első kapcsolat....

Egyébként talán csak elhagyta a telefont.

Mindenesetre, barátait kérdezd meg.

2016. aug. 21. 19:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Elnézést, hogy nem válaszoltam. Előkerült, csak eltévedt ő is 3 haverjával, mert elmentek sátrazni és lemerült a telefonja, a számomat meg nem tudta fejből. Ők is nagyon féltek mert nem találtak ki de mára már előkerültek. Egyébként mégsem költözünk össze egyenlőre. Mindketten erre a döntésre jutottunk. Köszi a segítséget!❤
2016. aug. 22. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!