Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett?

Figyelt kérdés
Kb két hónapja megismerkedtem egy csajjal. Én 22 ő 20 randiztunk smároltunk tök jó elvoltunk aztán kitalálta hogy szakít mert neki tanulnia kell pedig heti egyszer találkoztunk tehát semmi idejét nem vettem el kb meg nem volt jele.
2015. dec. 14. 15:05
 1/5 Stark2000 ***** válasza:
Szakít, mert tanulnia kell? What?
2015. dec. 14. 16:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért szakít állítása szerint mert tanulnia kell. Ez volt az indok.
2015. dec. 14. 17:10
 3/5 Stark2000 ***** válasza:
Kicsit gyanús. Azt megérteném, hogy megmondja, hogy tanulni kell sokat mert lesz x y tantárgyból x y mennyiségű felmérés pl. , de ez így logikátlan, hogy tanulás miatt szakít. Biztosan 20 éves? Amúgy meg nem akarok hülyeséget mondani, ilyennel pedig nem találkoztam még.. Ha nem kapnál értelmes választ, akkor esetleg tedd ki újra a kérdést. Én nem akarok olyat mondani, ami lehetséges, hogy teljesen hülyeség. Egyébként mennyire sikerült megismerned? Nem tudsz arról, hogy esetleg lelkileg nincs-e valami problémája, vagy ilyesmi? Egyébként meg a legegyszerűbb az lenne, ha elhívnád találkozóra, és leülnél vele megbeszélni, hogy ez mi volt /facebookon könnyebben ott hagy, ha ott kérdezel rá, ezért ajánlom a találkozót/ .
2015. dec. 14. 17:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Végzős gimnazista egyesre áll angolból aszthiszem viszont mondom én nem hátráltattam ennyi erővel ne beszéljen a szüleivel meg a barátaival sem mert ők is hátráltatják költözzön egy hotelbe nagyjából annyit találkoztunk hogy hello szia mizu smár aztán ennyi nem vettem el az idelyét kb meg is csalhatott volna. Nem ismerem jól állítólag sokat csalódott viszont semmi okot nem adtam erre. Sőt meséli hogy megy majd vicces sütit enni szóval partizgat.
2015. dec. 14. 17:26
 5/5 Stark2000 ***** válasza:
Attól mert egyesre áll angolból, nem mentség. Nekem a barátnőm megkérdezi, hogy nem-e tudok neki segíteni pl. Mondjuk Németnél nem tudok neki segíteni, olyankor ő elköszön és megy tanulni, de nem szakít.. Csalódottság más téma. Lehet, hogy fél attól, hogy megbántod, vagy csak megcsalod. Engem is megcsaltak előző kapcsolatomban, 3 hónap kellett míg rendesen tudtam bízni a barátnőmben, mert úgy éreztem, hogy nem vagyok neki elég jó, és más srác lecsaphatja a kezemről. Bár mai napig bennem van az érzés, hogy kicsit félek / féltem, de szerencsére nem beteges, csak a szokásos. :) Az lenne a legjobb talán, ha be tudnád neki bizonyítani, hogy megbízhat benned, nem vered át.. Csak persze ezt nehéz elérni, és nem is megy olyan gyorsan. Amúgy passzolok, lehet még ismerkednetek kéne..
2015. dec. 14. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!