Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vagyok zavarodva, nem tudom mit tegyek. Ötletek? Mi történhetett? (Többi lent)
annyira aranyosak tudnak lenni ezek a kisgyerekes szerelmek. ha ezt egyáltalán annak lehet hívni.
édeském, értelemszerűen nem volt szetelmes a lányba, és üvölt róla hogy fel akarja vonni a figyelmedet.
cselekedj !
Eloszor is ne a 11 evesekhez hasonlitsd magad mert te 13 vagy..masodszor felolem jarhatsz barkivel nem vagyok az anyad :)
De ezzel az uggyel kapcsolatba:kerdezd meg tole h szamara a baratsagotok tobb e..ha igen dontsd el te h mennyire akarsz vele jarni.ha nem szimplan csak baratsag jeleul adott neked csokit meg adta volna a ceruzat :)
Es meg vmi..sajnos ezt kozolnom kell veled:sose fogod visszakapni a regi ot..sok regi baratnom mondta h nem ilyen voltam es visszaakarnak kapni...hat lehetetlen.Megprobaltam a regi lenni de mindig "beleszolt" egy olyan szemely aki miatt ilyen lettem.Es ha szeret igy elni ugyde akar a regi lenni.Ritka az olyan gyerek aki 11 evesen ugyanaz mint 13 evesen.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!