Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mi történhetett? Nyaral?
Mindjárt megnézem a varázsgömbömön keresztül ,hogy mi történt vele. Ahhan ,az egy külföldi nyaralás lesz Hawaii-ra.
Mégis honnan tudjuk ,csillagom?
Csillagok, csillagok mondjátok el nekem..
merre jár? hol lehet? most a kedvesem ._. Fa*z tudja :s
Amíg nem kellett, hogy lássátok egymást minden tök jól ment, most meg beszari lett a srác és inkább hagyja a francba.
Ha van kedved írhatsz :P én visszajelöllek face-en... :D
Vagy tényleg valami programja van, nyaralás, tábor, akármi, ezért nincs netközelben (bár ezt mesélhette volna neked, és szólhatott volna előre). Vagy tényleg beijedt a személyes találkozástól, és most nem tud/mer mit válaszolni. Vagy közben más csajjal is ismerkedett, és vele már tovább tart a dolog, mint nálatok, például találkozott is vele, ezért téged ejtett. Vagy ki tudja.
Számos lehetőség van, de ezek csak találgatások. Face-en már bejelöltétek egymást? Ha még nem, akkor talán fél "felfedni" magát, és azért nem ír. Írj neki, és kérdezd meg tőle, hogy minden rendben van-e. Ha néhány napon/héten belül nem jelentkezik, akkor szerintem felejtős a dolog. Te mást úgyse tudsz tenni, csak annyit, hogy érdeklődsz felőle.
Te nem szeretnélek megbántani, de miért párkapcsolati kategóriába írtad ki a kérdést, ha még nem is jártok egyáltalán? Az is lehet, hogy ebből egy nagyon jó barátság alakulna, de sokan itt egyből beszerelmesednek. Mire jó ez? Én is beszélgettem gyakoris fiúval, és ő is eltűnt hetek óta, pedig mi nem is szerveztünk semmit egymással, csak beszélgettünk.
Hogy értékelhető választ is adjak: Szerintem ő nem úgy gondolta a dolgokat veled. Vagy megunt. Vagy elfelejtette, hiszen idegen vagy.
Amúgy a gyakorisoktól sok jóra ne számíts. Nem azért, mert szemetek, hanem mert sokan nem mindennap nézik ezt az oldalt, ezért ritkábban válaszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!