Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyi az esély a lebukásra?! Ez megcsalás?!
Figyelt kérdés
Van barátnőm de hétfőn egy régi lány ismerősömmel is összejöttem...Mind a két lányba szerelmes vagyok!!!
És az a gond h egyikőjük se tudja h van rajtuk kívül valaki más!!!
Ez megcsalásnak számít?!
Lebukhatok?!
Ti ezt hogyan kezelnétek?!
Zavarna ez titeket?!
2016. aug. 20. 23:55
21/48 anonim válasza:
#19: Nem akarod összetörni a szívüket?! Hát akkor nem ártott volna előbb észbe kapni, mondjuk még az előtt, hogy összejöttél a másodikkal! Akkor kellett volna elgondolkodnod, hogy melyikük a fontosabb: Ha a második, akkor szakítasz az elsővel, és összejössz a másikkal, ha az első, akkor meg hagyod a másodikat. De ezt már úgy, ahogy van, elcseszted. Majd talán tanulsz belőle, és máskor nem csinálsz ilyet...
22/48 anonim válasza:
*Amúgy a kérdés első felére utalva, hallottam már olyan sztorit, hogy egy pasinak két külön városban volt 1-1 felesége , meg gyerekei, és mind a kettőnek beadta otthon, hogy többnapos üzleti útra megy, így volt alibije, hogy miért nem megy haza napokig. A rádióban beszéltek erről a sztoriról, szóval végül vagy lebukott , vagy vallott, vagy esetleg nem is volt igaz a sztori, de szerintem igaz volt, és lebukott véletlenül, de már nem nagyon emlékszem, mi volt a sztori egészpontosan, de a lényege ez volt.
23/48 A kérdező kommentje:
Az a baj h mind a ketten nagyon kedvesek, és szépek...
Azt nem bírnám ki h mind a kettőjükkel szakítsak :(
2016. aug. 21. 00:41
24/48 anonim válasza:
#23: Akkor minél hamarabb döntsd el, hogy melyik kell, és a másikkal szakíts! Többet pedig ne csinálj ilyet! Én mondjuk ilyen esetben képtelen lennék annak a szemébe nézni, akivel együtt maradok, de ha a te gyomrod beveszi, akkor csak tessék...
26/48 A kérdező kommentje:
De miért lenne???
2016. aug. 21. 00:56
27/48 anonim válasza:
ha elmondod nekik vége ha lebuksz vége örökké nem titkolhatod
28/48 anonim válasza:
Oké, most tényleg ennyire unatkozol, hogy ilyen kamukérdésekkel akasztod ki a népet?? :D
29/48 anonim válasza:
Gaz vagy :D
A valaszaid is mind egyontetuek..csak sirankozol, latszik h kamu..ertelmes kerdest nem tudsz osszehozni, v reakciot.
30/48 anonim válasza:
Akkor legyetek hármasban, rinyagép. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!