Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok mennyi az esély a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyi az esély a lebukásra?! Ez megcsalás?!

Figyelt kérdés

Van barátnőm de hétfőn egy régi lány ismerősömmel is összejöttem...Mind a két lányba szerelmes vagyok!!!

És az a gond h egyikőjük se tudja h van rajtuk kívül valaki más!!!

Ez megcsalásnak számít?!

Lebukhatok?!

Ti ezt hogyan kezelnétek?!

Zavarna ez titeket?!

2016. aug. 20. 23:55
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
92%
Elég nagy baj az.
2016. aug. 20. 23:56
 2/48 anonim ***** válasza:
94%

megcsalásnak számít

lebukhatsz elég hamar

Én sehogy nem kezelném mert nem vagyok bunkó idióta

zavrna, de nagyon (ha megcsalnának)

17/l

2016. aug. 20. 23:57
 3/48 A kérdező kommentje:
De én nem szeretnék lebukni!!! Meg különben is én nagyon jól érzem magamat így
2016. aug. 20. 23:58
 4/48 anonim ***** válasza:
94%
akkor döntsd el melyik kell mert nagyon hamar ki fog tudódni
2016. aug. 21. 00:00
 5/48 Oxidbogár ***** válasza:
90%
Akkor meg mi a f***t rinyálsz,már ne haragudj!!!!
2016. aug. 21. 00:00
 6/48 anonim ***** válasza:
95%
Ugyan nem vagyok lány de ez egyértelműen megcsalás haver :D
2016. aug. 21. 00:03
 7/48 anonim ***** válasza:
93%

Ha szerinted ez nem megcsalás, akkor mi? :'DDDDD

Ha érdekel, hogy zavarná-e a lányokat, kérdezd meg a 2 "barátnőd" (akikbe megjegyzem, állítólag szerelmes vagy... hmm... álompasi)

És igen, valószínüleg le fogsz bukni.

2016. aug. 21. 00:09
 8/48 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudom h most mihez kezdjek...

De ameddig tudom kiélvezem a helyzetet :P

2016. aug. 21. 00:12
 9/48 anonim ***** válasza:
96%

Remélem, hogy ez csak kamu, ennyire buta, éretlen, és aljas ne legyél már! Ha komolyan felmerül benned, hogy ez gond-e és megcsalásnak számít-e, akkor nálad sokkal komolyabb problémák vannak, legalábbis ami az erkölcsösségedet, érzelmi világodat és empatikus képességeidet illeti!

A kérdéseidre a válaszom pedig:

- Igen, ez rohadtul megcsalás, sőt sokkal több annál. Egyszerre van két barátnőd, akik nem tudnak egymásról, ergo mindkettőt egyszerre csalod, és álszent, bunkó módon húzod az agyukat.

- Igen, hamar lebukhatsz, ilyesmit nem fogsz tudni sokáig húzni, ki fog derülni.

- Hogy engem zavarna-e? Igen, engem speciel irtóra zavarna, teljesen kiakadnék a "páromra", és azon nyomban, hogy megtudom, mit csinál a hátam mögött, kidobnám a francba! Így kezelném. De szerintem a lányok 99%-a hasonlóképp járna el. Undorító vagy. Nemcsak azért, mert ezt megteszed és neked így jó, hanem azért is, mert nem ismered fel, hogy ez mekkora tahóság és becsapás. Ráadásul, hogy még fenn is akarnád tartani ezt a helyzetet így. Egyszerre két lányba meg nem lehetsz szerelmes, ha az egyikbe az lennél, akkor nem kéne a másik, úgyhogy egyikükbe se vagy igazán szerelmes! Én a helyedben mindkettővel szakítanék, és új lappal indítanék valaki másnál, akit már nem verek így át, és ténylegesen szeretem! Bár mindegy, tartsd csak fent ezt az állapotot, úgyis kiderül majd, és mindkettőtől elbúcsúzhatsz. Csak az csúnyább vég lesz, ha megtudják...

20/L

2016. aug. 21. 00:14
 10/48 anonim ***** válasza:
95%
Tényleg vannak ekkora taplók vagy csak kamukérdés? :'D
2016. aug. 21. 00:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!