Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély, hogy meg fog csalni a feleségem?
A feleségem most egy másik férfivel dolgozik, és sajnos a munka miatt muszáj" testi közelségben lenniük". Amikor összejöttünk már akkor leszögezte ,hogy a munkája miatt néha kell férfiakkal "ölelkezni"stb. és most én ezt láttam, de nagyon elszomorodtam ,mert a pasi jól néz ki, még férfi szemmel is, és szemmel láthatóan jó kapcsolat alakult ki köztük. Félek szólni neki ,hogy ez zavar. Az elmúlt 7 évben nem dolgozott, mert megszülte a két csodálatos gyermekünket és ha most szólnék ezért félek nagyon mérges lenne ,hogy nem bízom benne és lehet a válást is átgondolná…!
Szerintetek van esély ,hogy meg fog csalni?
Színésznő a feleséged?
Ez cseppet sem jelenti azt, hogy megcsalna.Ha téged szeret, és minden jó, akkor miért tenné?
Nem az a lényeg… és nem igazán szeretnék többet mondani a munkájáról 1 mert azt hinnétek ,hogy a napi "kamu" kérdés 2 van bármi lényege? 3 amúgy se szeretném elmondani!
A lényeg ,hogy azt mondja neki semmit nem számítanak a munkában lévő férfiak!
(Csak annyit ,hogy élesben dugni nem kell!😀)
Élesben dugni nem kell???
Engem megfojtana a párom, de ez nem ide tartozik.
Pont ezért kérdeztem, hogy színésznő-e, hisz az mégiscsak másabb, mintha teszem fel sztriptíztáncosnő, bár ott sem feltétlen van megcsalás, ha egyébként jól működik egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!