Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok mennyi az esély a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyi az esély a lebukásra?! Ez megcsalás?!

Figyelt kérdés

Van barátnőm de hétfőn egy régi lány ismerősömmel is összejöttem...Mind a két lányba szerelmes vagyok!!!

És az a gond h egyikőjük se tudja h van rajtuk kívül valaki más!!!

Ez megcsalásnak számít?!

Lebukhatok?!

Ti ezt hogyan kezelnétek?!

Zavarna ez titeket?!

2016. aug. 20. 23:55
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
0%
#10-es már mért lenne tapló? amit nem tud a lány az nem fáj neki
2016. aug. 21. 00:18
 12/48 anonim ***** válasza:
91%
Megsúgom, hogy akit szeretsz, nem csalnád meg. Tehát már bukott a dolog. Egyiket sem szereted, csak a farkad a kis szerelmes. :)
2016. aug. 21. 00:18
 13/48 anonim ***** válasza:
91%
Ez kifejezetten megcsalásnak számít. És nagyon bunkó vagy. Te szerintem egyáltalán nem szered csak játszadozol az érzéseikkel.
2016. aug. 21. 00:21
 14/48 A kérdező kommentje:
Nem tudom h mit tegyek már tisztára össze vagyok zavarodva...
2016. aug. 21. 00:21
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon gáz vagy, ha az felmerül benned az, higy ezt ebben a formában folytatod ...
2016. aug. 21. 00:23
 16/48 anonim ***** válasza:
93%
Kívánom, hogy gyorsan bukj le és dugjon félre az összes jövőbéli csajod. :D
2016. aug. 21. 00:25
 17/48 anonim ***** válasza:
90%
#14: Én már leírtam, hogy szerintem mit kéne tenned: "Én a helyedben mindkettővel szakítanék, és új lappal indítanék valaki másnál, akit már nem verek így át, és ténylegesen szeretem!" És tudod miért? Azért, mert valójában egyiket se szereted, különben nem használnád ki őket... Ráadásul egyszerre! -_-' Persze úgyse fogod megfogadni, mert a farkad után mész. Csak majd vállald a következményeit is, amikor napvilágot lát a kis "titkod"!
2016. aug. 21. 00:27
 18/48 anonim ***** válasza:
40%
Toljad mind a kettőt!!!:D
2016. aug. 21. 00:28
 19/48 A kérdező kommentje:

#17 de az a gond h én nem szeretnék egyikőjükkel sem szakítani :(

Nem akarom összetörni a szívüket!!!

2016. aug. 21. 00:31
 20/48 anonim ***** válasza:
66%
Nőlj fel , és kérj időt mindkettő lánytól, mert ezt sokáig így nem folytathatod. Kérj időt mindkettejüktől, és döntsd el, kivel szeretnél együtt járni, aztán kész. De ilyen duplamegcsalósdit ne játsszál már inkább, please!
2016. aug. 21. 00:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!