Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebuktattam a párom. Rendbe tudom hozni? Érdemes-e rendbe hozni a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy a párommal már egy éve együtt vagyunk. Éppen főztem, mikor ő elment nekem a boltba.Éppen arra vártam, hogy megsüljön a hús, ami kicsit tovább tartott. Ilyenkor felszoktam menni facebookra. A párom bejelentkezve maradt, és még egy chat ablak is meg volt nyitva. Soha nem olvastam el mások beszélgetéseit eddig, de akaratlanul is ott volt előttem. Egy lánnyal beszélte meg, hogy én mikor nem leszek otthon, és mikor tudnak majd kettesben lenni... Elmondtam a páromnak, hogy mit láttam. Mindent elmondott, és az aktusra még nem került sor. Elhiszem neki, de tudom, ha nem veszem észre, akkor megtörtént volna. Könyörgött új esélyért, és tiszta lapért. Megadtam neki, de azóta folyamatosan veszekszünk... Szerintetek mi ilyenkor a teendő? Otthagynám, mert túl sok fájdalmat okoz, de nagyon szeretem.2016. aug. 10. 22:04
1/25 anonim válasza:
Az a kérdés,hogy bízol benne? 😒 De sajnálom😪
2/25 anonim válasza:
Te is hülye vagy, mert adtál neki új esélyt.
3/25 Gotland válasza:
Sajnos megfogja csinálni. Csak tanult az esetből és óvatosabb lesz.
Amúgy ez a rész nagyon gáz:
"Egy lánnyal beszélte meg, hogy én mikor nem leszek otthon, és mikor tudnak majd kettesben lenni.."
Tehát abban az ágyban akart volna mással lefeküdni, ahol te is alszol?
4/25 A kérdező kommentje:
Azért adtam új esélyt, mert szeretem...
2016. aug. 10. 22:25
5/25 anonim válasza:
Nem, azért adtál új esélyt, mert hülye vagy. :D Nyugi, én is voltam már hülye, de már nem vagyok. Te se légy hülye. :D
6/25 Gotland válasza:
Tiszta sor.
Viszont ő mennyire szerethet, ha abban az ágyban megcsalt volna simán, amelyikben te alszol?
7/25 anonim válasza:
Én biztos nem adnék neki esélyt.... Nagyon szerethet,ha ilyet csinál a hátad mögött... -.-"
8/25 WheneverYouWant válasza:
Otthagyod most és elfogadod ezt a fájdalmat vagy majd később még nagyobbat leszel kénytelen elfogadni. Szerintem ne próbálkozz rendbe hozni... ez egy előre kiterveld dolog volt/lett volna nem egy pillanat hevében és soha többé valami...
9/25 anonim válasza:
csak olcso lanyok koltoznek ossze 1 ev utan
10/25 A kérdező kommentje:
Nem költöztünk össze.
2016. aug. 10. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!