Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Felvegyem vele a kapcsolatot vagy felejtsem el?
27 éves nő vagyok, boldog házasságban élek és van egy gyerekem is. Semmi gond nincs a férjemmel, nagyon szeretem őt, jó a kapcsolatunk.
Az utóbbi pár napban azonban óriási dilemmával nézek szembe. Random megvásároltam Borsa Brown: Az Arab című könyvét, ami teljesen lenyűgözött. Nem csak maga a történet volt rám ilyen nagy hatással, hanem az, hogy felelevenített egy rég elfelejtett szerelmet. Nekem is volt egy szaúdi szerelmem úgy 8 éve. Megismerkedtünk és nagyon egy hullámhosszon voltunk. Sosem történt köztünk semmi, mert a megismerkedésünk után soha nem találkoztunk, csak telefonon és Skype-on beszéltünk, napont többször is. A találkozó azért nem jött össze, mert folyton halogattam, féltem a szüleim reakciójától... Szóval nem jártunk, nem volt a párom, de nagyon kötődtünk egymáshoz. Kb. 1 évig ment ez így, aztán összevesztünk és többé nem beszéltünk. Idővel megismertem a párom.
Nem is gondoltam rá évek óta de most a könyv hatására előjöttek a dolgok és csak rá bírok gondolni. Ő most 32 éves, gondolom már rég nős és gyerekei is biztos vannak. Nem akarnék tőle semmit, hisz nagyon szeretem a férjem, de nagyon szeretnék beszélni vele, tudni, hogy hogy van stb. Megtaláltam Facebook-on és nem tudom, hogy írjak-e neki. Ti mit tennének?
Ilyenkor a legjobb szerintem, ha a férjed helyébe képzeled magad. Te örülnél neki, ha ő a régi szerelmével csevegne és megnyugtatna ha azt mondaná, hogy nem ő nem akar tőle semmit és téged szeret? Csak kíváncsi arra, hogy mi a helyzet vele és hogy van...
Ha ez téged nem zavarna, akkor hajrá. Ha viszont igen, akkor ne csináld.
Szerintem nagyon nagy gond van veled. Közel jársz ahhoz a gondolataid miatt, hogy mentálisan taccsravágd magad. Jobb, ha ezt a dolgot elfelejted. Egy kis skypeolás egy vadidegennel a magányos emberekben téves érzelmeket és fals ragaszkodást hoz ki.
27 éves felnőtt házas nő vagy.
Utolsó, lehet, hogy igazad van.
Amúgy személyesen ismertem meg, de utána már csak neten és telefonon tartottuk a kapcsoatot.
Köszönöm mindenkinek!
Utolsó, nagyon jól ráéreztél, hogy mi is játszódik le bennem. Folyton azon pörgök, hogy visszatekerem magamban az eseményeket és elképzelem, milyen lenne most, ha akkor nem veszünk össze egy apró kis hülyeségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!