Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buk.Adri kérdése:
Elhanyagol vagy túlspilázom?
Figyelt kérdés
Barátommal egy éve vagyunk együtt,ő 17-et én 15-öt töltöm. Vallásos magánsuliba járunk,bár nem egy nagy szám,csak a neve és a tandíja van meg.. Három intő és kidobnak. Intőt kézfogásért,megróvást pedig néha beszédért is kapunk. Persze kitudjuk játszani ha akarjuk, de haegy osztályban tartózkodunk más diákkal máris meg van a kislányom mit képzelsz magadról menj fel a szobádba! ordítás hiába kitűnőként végeztem az évet.. Sulin kívül sosem találkoztunk tanítási időszak alatt,csak most nyáron kétszer. Ő is fiú,imádja a LOL-t,a HL-t.. Csak így nyáron amelett hogy a házkorül dolgozik rengetegdt játszik akár reggelig is.. Emiatt fél éve nem beszéltünk telón. Tegnap kitaláltam,hogy naponta egy órát beszéljünk,amikor nem játszik csak rámfigyel. Ebből az lett hogy imád a hangomon aludni és 20 petc után bealszik,valamint megkérdezi éjjel 11-kor hogy orvostól jövök? Megjegyzem azelőtt nap voltam és mondtam us,sőt részletesen beszámoltam(ugye csak Messengeren..). Nem feküdtem még le vele,pedig mindennap felhozza. De míg nem rendezzük nem is fogok... Azért többször szokott egy egyéves pár találkozni mint havi egy alkalom. Mellesleg félórára lakik,és motra is van.. Túl reagálom? Vagy teljesen jogosan akadtam ki? Mit tanácsoltok?2016. aug. 3. 23:57
11/11 anonim válasza:
nemtudom ti mennyire vagytok vallasosak,sulin kivul monjdjuk.
Normalis ha egy havonta 1 szer talalkoztok?
nem kene addig birnotol egymas nelkul,egyaltalan nem normalis es a leirtak alapjan bunko veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!