Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buk.Adri kérdése:
Elhanyagol vagy túlspilázom?
Figyelt kérdés
Barátommal egy éve vagyunk együtt,ő 17-et én 15-öt töltöm. Vallásos magánsuliba járunk,bár nem egy nagy szám,csak a neve és a tandíja van meg.. Három intő és kidobnak. Intőt kézfogásért,megróvást pedig néha beszédért is kapunk. Persze kitudjuk játszani ha akarjuk, de haegy osztályban tartózkodunk más diákkal máris meg van a kislányom mit képzelsz magadról menj fel a szobádba! ordítás hiába kitűnőként végeztem az évet.. Sulin kívül sosem találkoztunk tanítási időszak alatt,csak most nyáron kétszer. Ő is fiú,imádja a LOL-t,a HL-t.. Csak így nyáron amelett hogy a házkorül dolgozik rengetegdt játszik akár reggelig is.. Emiatt fél éve nem beszéltünk telón. Tegnap kitaláltam,hogy naponta egy órát beszéljünk,amikor nem játszik csak rámfigyel. Ebből az lett hogy imád a hangomon aludni és 20 petc után bealszik,valamint megkérdezi éjjel 11-kor hogy orvostól jövök? Megjegyzem azelőtt nap voltam és mondtam us,sőt részletesen beszámoltam(ugye csak Messengeren..). Nem feküdtem még le vele,pedig mindennap felhozza. De míg nem rendezzük nem is fogok... Azért többször szokott egy egyéves pár találkozni mint havi egy alkalom. Mellesleg félórára lakik,és motra is van.. Túl reagálom? Vagy teljesen jogosan akadtam ki? Mit tanácsoltok?
Lehet,hogy így jön le,kicsit mérges vagyok :) Csak eszembejutott pár dolig még.. Egyik nap kifejtette hogy szálljak le a földre,nem körülöttem forog a világ,mire azt feleltem,hogy az ő világa körülettem forgott valaha.. Mire rögtön váltott hogy ugyan tudod hogy az enyém körülötted forog és imádlak!😒 Aztán egy hete borzasztóan sírtam és kértem hogy hívjon fel hogy meghallgasson,erre annyit írt hogy pill még két lol meccs.....
2016. aug. 4. 00:10
3/11 anonim válasza:
Az-AZ baszasd szet magad 15evesen..
2016. aug. 4. 00:46
4/11 A kérdező kommentje:
Igen,mindenképp..
Mért van az,ha egy 15 éves lány kiír egy ilyen kérdést(hozzáteszem normálisan) és abban leírja,hogy tartja magát és szűz,nem odafigyelésért cserében odadobja akárkinek.. Mellesleg vallásos,magániskolás,több elnyert tanulmányi vetélkedő,sporteredmény és kitűnő átlag.. Ezekkel szolgálhatok :) Vannak ilyen könnyűvérű fiatal lányok,de nem kell mindenkit egy kalap alá vemni,vannak kivételek.
2016. aug. 4. 01:01
5/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat a stirisztikai hibáért,kissé lefárasztott a nap.
2016. aug. 4. 01:05
6/11 A kérdező kommentje:
Stilisztika* elnézést..
2016. aug. 4. 01:09
7/11 anonim válasza:
Itt nem a lefekvéssel van gond. Mármint persze, ne engedd, amíg nem akarod. De ez a kérdés most arra irányul, hogy elhanyagolja-e vagy nem, az most a legutolsó dolog, amit itt szóba hoznék. A barátod egy p*cs. Bocsánat. Nem látod, ne haragudj meg? Igen, teljes mértékben elhanyagol és nem érdemel meg téged. Lehet hogy 17, de nem érett, a viselkedése alapján maximum 14.
2016. aug. 4. 11:49
8/11 anonim válasza:
Ha tényleg annyira fontos lennél neki akkor fordítana rád több időt! Nem egyfolytában csak játszana 😞
2016. aug. 4. 11:54
9/11 anonim válasza:
Az istenhit önmagában egy nagy baromság. Azért lett kitalálva, hogy a sok ember a halál utáni büntetés félelmében éljen, hogy ha az életben nem viselkedik megfelelően, akkor a pokolban fogja végezni.
Ja és igen, azért is, hogy ne keféljenek az emberek orrba szájba, hogy minél nagyobb legyen a népesség.
2016. aug. 4. 13:11
10/11 anonim válasza:
"Nem feküdtem még le vele,pedig mindennap felhozza. De míg nem rendezzük nem is fogok.."
Ha rendezitek se feküdj le vele, 15 évesen nem kell szexelned, se semmi ilyesmi. Úgyhogy ne légy felháborodva.....
Egyébként ha minden nap felhozza a barátod, esélyes,hogy nagyrészt csak dugni akar...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!