Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van egy lany aki tetszik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lany aki tetszik?

Figyelt kérdés

Szoval az a helyzet hogy van egy lany (16) aki ossze akart jonni velem, de nekem nem jon be, mert igenytelen a haja, aztan kis ido mulva osszejott az egyik haverommal (18) valoszinuleg hogy feltekennye tegyen, ami ossze is jott neki, mert elkezdett erdekelni, aztan szakitott a haverommal es elkezdtunk beszelgetni... nem akarok osszejonni vele, mert a tobbi haverom szerint full igenytelen, de en jol erzem magam vele.. meg felek hogy mit szolna a tobbi ember, ugy erzem szegyelnem.. szerintetek mit tegyek?

18 F

2016. aug. 2. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább hagyd azt a lányt. Meg hát ha járt az egyik haveroddal az elég furcsa lenne hogy te meg össze jössz vele. Jó értem én hogy féltékennyé akart téged tenni, de hát akkor is.
2016. aug. 2. 23:02
 2/6 A kérdező kommentje:
ertem, koszonom a valaszt :)
2016. aug. 2. 23:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Hidd el, ha a hajával nem törődik, máshol sem lehet igényes...
2016. aug. 3. 08:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha kicsit igenytelen a lany, akkor probald ezt a tudomasara adni finoman. Ugy h ne sertsd meg. Ezt biztosan meg tudod vele beszelni. Barati celzasokat adsz.

Csak ennyi miatt kar lenne veszni hagyni a lanyt (:

2016. aug. 3. 10:44
 5/6 A kérdező kommentje:
koszonom :) es hogy lehetne finoman a tudtara adni?
2016. aug. 3. 16:29
 6/6 anonim válasza:

"Hééé, moss hajat!"

Neked komolyan a hajával van problémád? Mert elég érdekes, ha ilyen alapon válogatsz meg valakit, és nem az a fontosabb, hogy jól elbeszélgetsz vele...

Az meg a másik, hogy ha már most tud manipulálni a kis trükkjével, akkor mi lesz később? Arról meg nem is beszélve, hogy a haveroddal volt előtte...

2016. aug. 4. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!