Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezte meg, hogy tetszik-e nekem?
Van egy fiú, akivel több hónapja beszélgetek, és telefonálok napi szinten. Találkoztunk is, ahol többször megfogta a kezemet, és a derekamat, illetve köszönésnél/elköszönésnél hosszabb ideig, egész szorosan átöltet. Egyik keze a tarkómnál, másik a derekamon volt minden esetben. :) Valamelyik nap megkérdezte telefonban, hogy tetszik-e nekem, de egy zavaró tényező miatt (öcsém) egy pillanatra el kellett mennem, válaszolni se tudtam, majd abbamaradt ez a téma. Később nem tért vissza rá. Nekem nagyon tetszik a fiú, de nem merem nagyon kimutatni, mert tartok tőle, hogy nem kölcsönös.
Mit gondoltok, lehetséges, hogy azért kérdezte meg, mert esetleg többet gondol?:)
Igyekeztem rövidre fogni, de ha kevésnek bizonyul, szívesen kifejtem, és részletezem. :)
Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)
Bocsánat, azt kihagytam, hogy tudja, hogy közben bejött az öcsém a szobámba, és ezért nem válaszoltam.:)
Csak ettől tartok, hogy ha megint megkérdezi, elmondhatom-e a véleményem, így telefonban, és nem lesz-e kellemetlen... Viszont nemsokára találkozunk megint, mindketten részt veszünk egy táborban. Lehetséges, hogy, addigra tervezi megkérdezni ismét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!