Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tetszik egy lany! Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lany! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagymamam egy ilyen medium szeruseg volt es egyszer poharaztunk( aki nem tudja mi az nezzen utana) esmegkerdeztuk hogy ki lesz a felesegem es egy Odett nevu lany. Nemreg unokatestveremmel errol a temarol beszeltunk es megkerdeztem hogy nincse-e neki egy Odett nevu ismerose... es hat volt es nagyon gyonyoru volt es mondta az unoka tesom(aki egylany) hogy nagyon kedves ez a lany . Tudom a telefon szamat csak nem mertem ra irnimert akkor lehet unoka tesommal osszeveszne hogy miert ajangatsz egy fiunak?! Ugy hogy most ezen filizok hogy most rairjak -e vagy ne? Remelem ertitek a szitut es ERTELMES kommentwket varok. Koszi

2016. júl. 21. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is: nem hiszek a médiumkodásban.

Másodszor: Tegyük fel hogy mégis igaz. Sose biztos, hogy ez a csaj lesz az. Rengeteg Odett van még a világon, én is ismerek kapásból kettőt.

Harmadszor: Ha össze akarsz jönni vele, akkor ne legyél már nyuszi! Ez a baj a mai fiúkkal, hogy nem mernek kezdeményezni és csak várják a csodát. Tessék szépen odamenni, és megismerkedni vele, de ne egyből azt mond hogy "szia, nagyon tetszel, leszel a barátnőm?" Csak fokozatosan.

Amúgy mennyi idős is vagy?

2016. júl. 21. 20:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát én is elég sok Odett nevű lányt ismerek, barátnőim közül kettő Odett (:D). Beszélgess vele, de ne írd ,hogy tetszik vagy valami, majd szépen lassan kialakul. Ne legyél nyuszi, ha meg meg sem próbálod az lesz a baj.

Sok sikert!:)

2016. júl. 21. 20:31
 3/3 sajtostejföl válasza:

Úgy sejtem, korban majdnem anyád lehetnék, szóval nyugodtan vonj gyököt! Suliban volt egy nyúlbéla srác, akivel volt egy elcseszett randink, több se. Az előzmény: nem mert személyesen megkeresni, hanem közös ismerőssel üzengetett. De, de, volt már internet, mobil is :) Azt akarom ezzel mondani, hogy

- szemét dolog Odett engedélye nélkül, hogy az unokatesód megadja a számát neked vagy bárki másnak

- máshol is rá tudnál írni

- esetleg próbálhatnál a közelébe keveredni, ebben viszont segíthetne az unokatesód.

Nyilván nem azzal kezded nála, hogy mamáddal mit tettetek. Különben meg ráírsz, oké... ha gyönyörű, akkor nyilván ráírnak mások is, te egy leszel közülük. A legkomolyabban mondom, h többre mennél, ha járnál oda, ahova ő, és akkor írnál rá, ha már beszéltetek amúgy.

A másik dolog, hogy én csak 1 olyan párt ismerek, akiknek a kapcsolata tiniként kezdődött és töretlen. Abból van több, akik tiniként benne ragadtak egy kapcsolatban évekig, mert hűség, szeretem, stb., aztán 28-30 évesen öregembernek érzik magukat, mintha vén házasok lennének már. És akkor vége. Akkor is, ha ő volt a nagy szerelem. Még az is jobban jár, aki elhagyja a diákszerelmét, és felnőtt fejjel újrakezdik.

2016. aug. 10. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!