Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nagyon tetszik egy lány. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy lány. Mit kéne tennem? :/

Figyelt kérdés
Szóval.. Nagyon meg tetszet az osztálytársam. Nagyon sok lányal beszélgetem probáltam ismerkedni de csak most esett le hogy akit keresek az ott volt mindig is előttem... AZONBAN. Van 2 fiú barátom az egyik egy lány után se érdeklődik azonban a másik szerelmes ebbe a lányba. De semmi esélye nincs nála. Hogyan kéne elmondanom hogy mit érzek ? Tudja hogy én más vagyok mint az osztálytársaim. De igy is nehézz. 13/F

2016. júl. 2. 23:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Há nekem van az az elvem hogy:"Házi nyúlra ne lőj". Ez annyit tesz hogy ha összejöttök és szakítotok ballagásotok előtt kínos lesz,de lehet müködni fog. Ha komolyan gondolod akkor hívd fel vagy személyesen beszélj vele és hívd el pl.:fagyizni,sétáni.. és beszélgess vele,de ne mond igy ramenosen hogy tetszik hanem ha úgy érzed jól megy ez a találka említsd meg finoman és tudtok még többet beszélni. :)
2016. júl. 2. 23:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Én menni fogok másik iskolába. Illetve azt a semmi esélye én azt ugy is értem hogy ez a lány tudja hogy a barátom szerelmes belé de egyántalán nem foglalkozik vele. Szó szerint utálja.
2016. júl. 2. 23:16
 3/4 anonim ***** válasza:
hívd el randira
2016. júl. 2. 23:27
 4/4 anonim ***** válasza:
először is kerülj közel hozzá legyetek jóba menjetek el pár helyre akár a másikhoz is átmehettek. Amikor már megismerted akkor vallj neki szerelmet. az pedig már megoldható ...
2016. júl. 3. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!