Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek rosszul esik, ha tetszik egy lány, de ő magától nem ír?
Tehát hogy veszitek, ha ti irtok egy lanynak , de ő magátol nem ir vagyis nagyon ritkán...?!
Mert nálam (18/L) az a helyzet , hogy van egy srác (velem egy korú) , akivel már sokszor randiztam, meg ismerjük egymást, és most volt/van egy kis "mosolyszünet" , de Ő rámírt h kellenék neki, meg hogy szokott rám gondolni...Akkor irtunk egy kicsit, és azóta megint semmit nem irt.
Szerintetek azt varja , hogy én is irjak??
Pl. barátnőm pasija szóvá teszi néha a baratnomnek , ha nem ir....
Szerintem azt várja, hogy te írj :3
Nem esik rosszul, mert hát végülis én vagyok a fiú, ha akarok valamit, akkor nekem kell megtennem :3
Persze, hogy azt várja...
Nem tudom egyébként ki terjesztette el ezt az "eufóriát", hogy a fiúknak kell a csaj után rohangálni... A nők egyenjogúságot akartak, egyenlőséget... Itt van, ti is mehettek a fiú után.. Nincs leírva a Nagy Könyvben, hogy ti nem jöhettek utánunk...
Felejtsd el ezt a baromságot.
Köszönööm :) Johet azert még akinek esetleg van valami tapasztalata erről !!!
Én pl. azt szeretem ha latom a fiún hogy teper utánam...
Nem tudom egyébként ki terjesztette el ezt az "eufóriát", hogy a fiúknak kell a csaj után rohangálni...
---
Megmondom, hogy ki. Evolúció bácsiról hallottál már? Nos, ő volt a tettes. A női egyenjogúság pedig messze nem arról szól, hogy te csak hátradőlj, vakargasd a tökeidet (ha végre egyszer megtalálod őket), és várd, hogy felszedjenek. Nézz körül a természetben. A hím szövőmadár tökéletes fészket épít, ezzel csalogatja a tojót. A fajdkakas násztáncot ad elő. A szarvasbika megverekszik a területért és a háremért.
Neked messze nincs ilyen nehéz dolgod. Nem kell mérnöki pontosságú házat építened, ha párt akarsz. Nem kell tökéletes koreográfiákat betanulnod, nem kell lepofoznod a színről a környék össze pasiját. Mindössze annyit kell tenned, hogy elhiteted a csajjal, hogy te vagy számár az ideális partner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!