Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kellene?
Figyelt kérdés
Az egyik pillanatban elhatározom, hogy szakítok, aztán a másikban meggondolom magam.... Napok óta így vagyok. Mit csináljak? Lány vagyok amúgy és 1 éve vagyunk együtt... Mindketten 18 évesek vagyunk.2016. jún. 19. 12:18
1/8 anonim válasza:
Szakíts bammeg.
Ha már leírni nem tudod, hogy miért is, jobb ha nem fárasztod szegényt.
3/8 A kérdező kommentje:
Azért, mert úgy érzem, hogy nem akarok vele lenni. De igazából szeretek vele lenni, csak nem nagyon tudunk miről beszélni... Szexelünk és csókolózunk nagyrészt. DE néha szoktunk hülyéskedni, amit nagyon szeretek. Csak nem biztos, hogy őt akarom...
2016. jún. 19. 12:29
4/8 anonim válasza:
A leírtak alapján nem igazán illettek össze,szóval igen,szakíts...
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnálok szakítani vele... Most beszélünk gépen és olyan aranyos... szeret engem...
2016. jún. 19. 12:58
6/8 anonim válasza:
"Szexelünk és csókolózunk Csak nem biztos, hogy őt akarom..."
Hát ehhez csak gratulálni tudok. Mi a bánatnak szexelsz olyannal, akiről azt sem tudod, hogy akarod-e?
7/8 anonim válasza:
Én írtam hogy szakíts,mert nem illetek össze...Én is így voltam nemrég a barátommal,hogy nem tudtam akarok-e vele lenni,vagy sem,mert olyan kedves volt ő is,és szeretett,és én is úgy gondoltam hogy szeretem őt,ki is békültünk kétszer,de én ráébredtem végül hogy csak magamat is próbálom meggyőzni,sajnálni a kapcsolat végét pedig nem elég ahhoz hogy folytassuk,szóval szakítottam,és nem mondom hogy az első pár nap nem volt nehéz,de érzem hogy jól döntöttem,számára is jobb így,még ha nem is ezt gondolja most,és rájöttem,talán nem is szerettem már annyira mint gondoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!