Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kéne tennem hogy ne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem hogy ne féltsék őt annyira? Többi lent.

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel ő 14 éves én 16 éves vagyok. A szülei nagyon féltik elengedni őt moziba velem (vidékiek vagyunk). A másik gyereküket pont egy randin ütötte el egy ittas autós és a helyszínen nem tudtak rajta segíteni és mire kiért a mentő addigra meghalt. Gondolom nagyban ez miatt féltik őt annyira, de akkor is nem értem az egy baleset volt. Tudják hogy jó családból való vagyok, hogy vigyázok rá és hogy mindennél jobban szeretem de mégse akarják elengedni velem sehova.

2016. júl. 23. 01:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
14 éves! Egyenlőre érd be annyival hogy otthon meglátogatod. Majd gimi alatt mehet a huncutkodás, feltéve ha szereted annyira hogy kivárd.
2016. júl. 23. 02:01
 2/3 anonim ***** válasza:
meg mert féltik. egy az,hogy fiatal, másrészt meg már egyszer nagy tragédia érte öket. szerintem meglehet érteni. járj el hozzájuk. ha tényleg kell a csaj, kivárod
2016. júl. 23. 08:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem csodálom, hogy féltik, jó, hogy nem kergetnek el egy 14 éves mellől!!! Nincs a lánynak barátnője, azzal mehetne inkább moziba.
2016. júl. 24. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!