Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kéne tennem ahhoz, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Klaudia^^. kérdése:

Mit kéne tennem ahhoz, hogy ne bántson meg folyamatosan?

Figyelt kérdés
A barátommal több mint 2 éve vagyunk együtt ő 20, én 18 vagyok. Nem merem elmondani neki, hogy mit gondolok, mert makacs, és ahelyett, hogy komolyan venne, és megpróbálnánk megbeszélni mi bánt, mit érzek, ő elfordul tőlem, és megharagszik, amiért egyáltalán szóba hoztam a dolgot. Ezek után általában bocsánatot kérek, és elfelejtjük a dolgot. Helyesebben csak ő. Bennem folyamatosan gyülemlik a rengeteg akár apróságnak tűnő dolog, ami nem esett jól tőle. Szeretem őt. És nem akarom elveszíteni. Bármennyire is gondolom úgy, hogy nem normális az, hogy bocsánatot kérjek azért, amiért kimondom amit érzek, mégis minden alkalommal megteszem, mert ennek ellenére ő jelent számomra mindent. Viszont kezd kikészíteni a sok rossz, már aludni sem tudok rendesen, forgolódok egész éjszaka. Jár az agyam folyamatosan, hogy mit tehetnék, hogy ez változhasson, de ne veszítsem el. Elmondtam neki ezt is, tudja, hogy így érzek, de ismét engem hibáztatott. 18/L

2016. júl. 12. 00:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szereted, vágesz, de hagyd ott, nem képes változni, még csak meghallgatni sem. Nem szeret téged
2016. júl. 12. 00:52
 2/3 anonim válasza:
100%

Nagyon sajnallak mert ugyan ebben a cipoben jartam kb 3-4 honapig egy nem megbeszelo, igy nem megerto baratnovel de szerencsere ezen valtoztatni tudott es igy sokkal jobb a kapcsolatunk

Szerintem vagy tanuld meg elengedni a kis baromsagokat (tudom hogy cefet nehez tud lenni) es legyel boldog a szerelmeddel

Vagy ertesd meg vele valahogyan hogy te szenvedsz es o tudna segiteni azzal, hogy megbeszelhetitek, ezutan fog kiderulni hogy egy csapni valo barom e, vagy van ertelme folytatnod mert ha ez nem mukodik es tenyleg semmi esely ra hogy valaha is konnyiteni tud a lelkeden akkor semmi ertelme az egesznek es csak magadat kinzod egy eleve halalra itelt kapcsolattal

Ne vedd felvallrol mert komoly sebeket tudsz magadnak okozni ha nem jol kezeled es az hogy aludni sem tudsz nagyon sulyos, en egy hatalmas mosollyal az arcomon boldogan alszom el a paromat olelve ahogy egy jo kapcsolatban kell

Az meg egyenesen rohelyes hogy neked kell bicsanatot kerned, es az a teny hogy ezt meg turi is (sot ugy tunik nekem hogy szukseges is neki) egybol megvilagja szamodra hogy mekkora nagy s-ggfej

2016. júl. 12. 08:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazán szeretne, figyelne arra amit mondasz. Változtatni próbálna rajta, mint mindenki aki szeret valakit.

Az, hogy meg sem hallgatja, azt jelenti, hogy nem érdekled. Egyedül ő van ebben a kapcsolatban.

Szerintem keresned kéne mást. Olyat akivel lehet beszélni, vagy nem bánt meg gyakran :)

2016. júl. 12. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!