Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem ahhoz, hogy ne bántson meg folyamatosan?
Nagyon sajnallak mert ugyan ebben a cipoben jartam kb 3-4 honapig egy nem megbeszelo, igy nem megerto baratnovel de szerencsere ezen valtoztatni tudott es igy sokkal jobb a kapcsolatunk
Szerintem vagy tanuld meg elengedni a kis baromsagokat (tudom hogy cefet nehez tud lenni) es legyel boldog a szerelmeddel
Vagy ertesd meg vele valahogyan hogy te szenvedsz es o tudna segiteni azzal, hogy megbeszelhetitek, ezutan fog kiderulni hogy egy csapni valo barom e, vagy van ertelme folytatnod mert ha ez nem mukodik es tenyleg semmi esely ra hogy valaha is konnyiteni tud a lelkeden akkor semmi ertelme az egesznek es csak magadat kinzod egy eleve halalra itelt kapcsolattal
Ne vedd felvallrol mert komoly sebeket tudsz magadnak okozni ha nem jol kezeled es az hogy aludni sem tudsz nagyon sulyos, en egy hatalmas mosollyal az arcomon boldogan alszom el a paromat olelve ahogy egy jo kapcsolatban kell
Az meg egyenesen rohelyes hogy neked kell bicsanatot kerned, es az a teny hogy ezt meg turi is (sot ugy tunik nekem hogy szukseges is neki) egybol megvilagja szamodra hogy mekkora nagy s-ggfej
Ha igazán szeretne, figyelne arra amit mondasz. Változtatni próbálna rajta, mint mindenki aki szeret valakit.
Az, hogy meg sem hallgatja, azt jelenti, hogy nem érdekled. Egyedül ő van ebben a kapcsolatban.
Szerintem keresned kéne mást. Olyat akivel lehet beszélni, vagy nem bánt meg gyakran :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!