Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kellene tennem? Kérlek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Kérlek olvassátok végig szükségem van segítségre!

Figyelt kérdés
Szóval az elmúlt hetekben cserediák voltam andorrában. Az utolsó 2-3napot bulizással töltöttük nyilván a sulin kívül. Az utolsó elötti napon este a parkban sétáltam egyedül (már pár felessel bennem) mikor ott ült egy lány egyből megtetszett és kb 180as pulzussal vettem a bátorságot és oda mentem hozzá . egészen reggelig beszélgettünk, 20éves én 17vagyok, szinte mindenről beszéltünk a szexen kívül, nagyon fázott felhívtam a szobámba de semmi nem történt. Megbeszéltük ,hogy másnap ugyan ott találkozunk, ott is volt elmentünk iszogatni egy nagyobb társasággal ahol eléggé lerészegedtem és már nem sokat beszéltünk és sajnos másnap indultunk haza. Mivel első nap órákat beszéltünk, ismerősök lettünk facebookon. És teljesen belezúgtam, mindent meg tudtam róla a beszélgetések során , másnap egyből kitöröltem facebookon ,hogy minnél hamarabb elfelejtsem de nem megy.. Most vissza jelöltem és teljesen ki vagyok sose éreztem még ilyet lány után, egyszerűen belehalok ,hogy sose látom viszont...mit kéne tennem??? Le kéne írnom ,hogy mit érzek vagy? Bár mint említettem feljött a szobámba első szóra de tényleg nagyon fázott nem hiszem ,hogy dugni akart volna azt se nagyon éreztem ,hogy hasonlóan érezne mint én talán csak egy kis vonzalom de nem hiszem ,hogy több. Szóval mit kéne tennem? egyszerűen nem tudom elfelejteni.

2016. jún. 25. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
here is a little problem amit ugy hívnak távolság
2016. jún. 25. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Első éjszaka felment a szobádba es nem akart dugni?

Azt hiszem még nem ismered elég jól a nőket!

2016. jún. 25. 16:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Mivel nem a saját szobám volt hanem azé a srácé akinél laktam, és mivel ő is ott volt ,nem hiszem ,hogy azt akarta volna ,hogy dobjuk partiba de nem lényeg szóval valami segítség ötlet?
2016. jún. 25. 16:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor nincs más hátra mint megkeresni .

Fiatal koromban nekem is volt egy német csajom,én is úgy éreztem mint Te !

Én vissza utaztam hozzá,

2016. jún. 25. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!