Akik vegánok, légyszi olvassátok el, egy kis segitségre lenne szükségem! Tudnátok segiteni? (lent bövebben)
Vegetàriànus vagyok de nemrég megfogadtam hogy teljesen le akarom tenni az àllati eredetü termékek fogyasztàsàt.
Mivel potoljam pl. a kalciumot,amit eddig a tejtermékekböl nyertem?
Tudnàtok segiteni légyszi,hogy miket egyek és hogy mivel lehet helyettesiteni a tojàst,tejtermékeket, hogy vigyem be a szervezetembe azokat a tàpanyagokat amiket eddig àllati eredetü termékekböl nyertem?
Irnàtok légyszi egy pàr tippet,hogy ti miket szoktatok enni,hogy egésszégesek maradjatok!
Ja és mi tartalmaz omega 3 zsirsavat?
Én régen vegetáriánus voltam de én pl a húst szójával pótoltam,tejben is vannak növényi tejek,növényi élelmiszerek bioboltokban biztos lehet kapni.én ettem növényi kolbászt,pástétomot stb.
Amúgy fontold meg hogy valóban az leszel-e mert ha nem rendelkezel önálló keresettel,akkor ez nagyon drága lehet..4-5 éve kerültek ezek a termékek 3-500 Ft-ba.Tehát nem a szegényeknek ideális választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!