Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akik vegánok, légyszi olvassát...

Akik vegánok, légyszi olvassátok el, egy kis segitségre lenne szükségem! Tudnátok segiteni? (lent bövebben)

Figyelt kérdés

Vegetàriànus vagyok de nemrég megfogadtam hogy teljesen le akarom tenni az àllati eredetü termékek fogyasztàsàt.

Mivel potoljam pl. a kalciumot,amit eddig a tejtermékekböl nyertem?

Tudnàtok segiteni légyszi,hogy miket egyek és hogy mivel lehet helyettesiteni a tojàst,tejtermékeket, hogy vigyem be a szervezetembe azokat a tàpanyagokat amiket eddig àllati eredetü termékekböl nyertem?

Irnàtok légyszi egy pàr tippet,hogy ti miket szoktatok enni,hogy egésszégesek maradjatok!

Ja és mi tartalmaz omega 3 zsirsavat?

2012. ápr. 27. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Térj észhez: tejtermékeket qzért csak kell enned. Amit te leirtál, az már bicsérdizmus,az meg halálhoz vezethet. Nem ehetsz csak füveket.
2012. ápr. 27. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Én régen vegetáriánus voltam de én pl a húst szójával pótoltam,tejben is vannak növényi tejek,növényi élelmiszerek bioboltokban biztos lehet kapni.én ettem növényi kolbászt,pástétomot stb.

Amúgy fontold meg hogy valóban az leszel-e mert ha nem rendelkezel önálló keresettel,akkor ez nagyon drága lehet..4-5 éve kerültek ezek a termékek 3-500 Ft-ba.Tehát nem a szegényeknek ideális választás.

2012. ápr. 27. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok én régebben Vireco termékeket fogyasztottam.Még egy dolog,ízre jók nem rosszak.
2012. ápr. 27. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Rengeteg kalcium van a szezámmagban. Pl. ha tahinit készítesz belőle, az jó lesz. Én ezen kívül közvetlenül gyógyforrásból származó, magas kalciumtartalmú vizet iszok (Szent István forrás).
2012. ápr. 27. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!