Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljek hozzá közelebb? Mit kéne tennem?
Van egy fiú, aki másfél évvel idősebb nálam, tőlem kb. 20 percre lakik, nincs barátnője (nem is volt). Instagramon szivezgetjük egymás képeit, facebookon is visszajelölt, viszont nem írkálunk egymásnak. Nem tudom, mennyire ismer, és tudja, ki vagyok, de van pár közös ismerősünk, és ahogy észrevettem, nagyjából közös érdeklődési körünk is van.
Igazából pontosan azt sem tudom, mit szeretnék tőle/akarok-e tőle valamit, de az biztos, hogy már álmodtam vele és elég sokszor eszembe jut, hiába teszek ellene. De nagyon szimpatikus fiú, a tulajdonságaiért nagyon odavagyok, a külseje sem annyira közömbös, ezért örülnék, ha legalább csak barátok lennénk, vagy akár több is, viszont a képek szivezésénél nem nagyon jutottunk eddig többre. Várjak, amíg esetleg lép, vagy én csináljak valamit? Mert ha nem lép, lehet, nem igazán érdeklődik irántam, akkor pedig lehet, felesleges lenne foglalkoznom vele.
Köszönöm a normális válaszokat. :)
Gondoltál már arra, hogy a fiú fejében is ugyanez játszódik le?
"ahj, itt van ez a lány, aki tetszik(!), de nem tudom mire vélni ezt a szivezést... Ha nem lép, biztos közömbös vagyok neki"
És voilá! Mindketten boldogtalanok maradtok, mert nem léptetek... De ha már felmerült benned az a kérdés, hogy írjál-e neki? Akkor azt mondom, hogy igen, írjál! Add fel a női büszkeségedet és kezdeményezz Te! ha nem, nem...sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!