Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljek közelebb hozzám? Tényleg szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány. Annyit tudok róla, hogy egy faluban lakunk és egykorúak vagyunk. Anyukám egyik barátjának a lánya. :) Mikor szállok fel reggel a buszra mindig őt keresem és azt, hogy van-e mellette hely. De sajnos mindig ül mellette valaki így kezdeményezni sem tudok. :( A buszon a tükörből mindig őt szoktam nézni és elmosolyodom.
15/F
2015. nov. 11. 20:27
1/8 A kérdező kommentje:
*hozzá ( bocsi elírtam)
2015. nov. 11. 20:31
3/8 A kérdező kommentje:
Ez az hogy a nevét sem tudom. :(. Valahogy kikéne derítenem
2015. nov. 11. 20:49
4/8 hopsalappipó válasza:
Ember az miota szerelem hogy ranezel es elmosolyodsz?!
5/8 anonim válasza:
Mondjuk kérdezd meg anyukádat, ha anyukád egyik barátjának a lánya, akkor ő bizta tudja. És amikor találkozik anyuka a barátjával akkor szervezze úgy, hogy a lány is ott legyen és te is mehess. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Jó ötlet! Végre egy normális válasz!
2015. nov. 11. 20:55
7/8 anonim válasza:
ez magadtól hogy nem jutott eszedbe?
8/8 anonim válasza:
Nézd el neki. Szerelmes. Ilyenkor leblokkol az ember és nem jutott eszébe. Ilyen egyszerű a válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!