Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedik egy lány (tinédzser) ha szerelmes?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy mindig mosolyog, vagy mindig szomorú... Mik a főbb jellemzők, amiből észre lehet venni?#viselkedés #lány #érdeklődés #szerelem #párkapcsolat #szomorúság #tinédzser #vidámság #mosolygás #szerelmes
2015. nov. 6. 21:33
1/6 anonim válasza:
Hát én olyat tudok, aki mosolyog egyfolytában és amikor a szerelme a közelben van, akkor hajlamos elpirulni:)
2/6 anonim válasza:
Úgy mint a vakok. De a vakok tisztábban látnak, és eszük is van.
4/6 anonim válasza:
meg ha azzal beszél, akkor néha félremond zavarában egy-két szót...
5/6 anonim válasza:
Én nagyon könnyen elpirulok akkor is ha nem vagyok szerelmes.Akkor is elpirulok ha a nagymamám megdicsér.Szóval ez egyénfüggő.
6/6 anonim válasza:
Yankor hihetetlen nagy energiam van :D porgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!