Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi az a kor amikor már éretteb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a kor amikor már érettebben tudnak gondolkozni a lányok és nem ilyen érzelem hullámokkal vannak tele?

Figyelt kérdés
Nem tudok egy normális nőt találni 21 éves vagyok és sportos és egyáltalán nem vagyok egy láma gyerek, merek nyitni, tudok ismerkedni, bár többnyire csak interneten van lehetőségem, facebookon, ellehet az a hiba, hogy ott nem túl nyerő ?
2016. júl. 22. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Az érettség nem a koron múlik. Van aki sose nő fel.

Bár a leírásod alapján te sem tűnsz valami érettnek.

2016. júl. 22. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Nem a kortól függ. Minden korosztályban vannak butuska felszínes csajok, és vannak komolyabban gondolkodó, értelmesebb lányok is.

Fb-on szerintem pont nem azt fogod megtalálni, aki normálisabb gondolkodású :)

2016. júl. 22. 18:57
 3/5 A kérdező kommentje:
egy csomó lány vissza se ír , sokan írják, hogy nem szeretnének facebookon ismerkedni, de akkor hol a nénikémbe ismerkedjek ? Társkereső oldalakra szégyenlem feltenni a képem mert gázosnak tartom, hogy nem tudok 21 évesen megismerkedni senkivel sem. Mert idősebb korosztály azért okés de hát ennyi idősen? :O
2016. júl. 22. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán élőben kellene ismerkedned, nem a neten... ha már elvileg mersz nyitni, miért bújsz a képernyő mögé?
2016. júl. 22. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
55%
30
2016. júl. 28. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!