Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba de számára levegő vagyok, mit csináljak? (Sztori lenn)
Figyelt kérdés
Már régóta megtetszett nekem, de sajnos ilyen srácokkal nem állna le mint én. + nekem még barátaim sincsenek és nagyon visszahúzódó vagyok.. Ja és egy elég érdekes dolgot nem mondtam el! Én egy olyan helyen lakom ahol apám dolgozik.. Ilyen munkáslakás amit apámnak adtak... De mivel Ő a főnöknek a fiával jár ez még 1 indok arra hogy ne is valljam be mint érzek iránta. Mit tegyek ? És olyan fájdalmas érzés hogy nem láthatom többet mert más suliba menyünk.. Mit tegyek ? :(2016. jún. 14. 12:11
1/3 anonim válasza:
El kell engedned, van barátja nem? akkor felesleges próbálkoznod, ha külön suliba mentek akkor majd ott is meg fog tetszeni valaki, na meg ne légy visszahúzódó az új suliban mert akkor rád szálnak és te leszel az osztály "nyomorékja" és ezt ne értsd félre, de tényleg jobb ha felkészülsz mert szekálni fognak és nem lesznek barátaid.
2/3 A kérdező kommentje:
Annyira álomlány pedig :( nagyon rossz érzés... leírhatatlanul... Mi lenne ha megverném a csávóját? :"D
2016. jún. 14. 12:19
3/3 anonim válasza:
Szerintem ne verd meg..akkor a lány erőszakosnak hinne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!