Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Beleszerettem egy 14 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy 14 éves lányba. Mit tehetnék? Működhet ez kettőnk között?

Figyelt kérdés
22 vagyok. A làny 14. Úgy veszem észre, hogy engem is szimpatizàl a làny. Mielőtt még valaki pedofilnak nevezne, közölném, hogy nema közösülés miatt szerettem meg a lànyt. Ő inteligens és szép is.. Mit tegyek?
2016. jan. 7. 21:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
éppen működhet. csak hát a lány nem fog egyből a farkadra ugrani :D minimum 2-3 év múlva.
2016. jan. 7. 21:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem is azert akarom.
2016. jan. 7. 21:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Nagyon érett lehetsz...
2016. jan. 7. 21:11
 4/11 anonim ***** válasza:
De most komolyan nem tudtál egy 18-19 évest találni?
2016. jan. 7. 21:11
 5/11 anonim ***** válasza:
én 26 évesen jöttem össze 15 éves csajjal és nem volt szégyenlős semmiben :D
2016. jan. 7. 21:12
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy működne. Ha összejönnètek, gondolom sok időt töltenètek együtt és a lány szülei gyorsan megtudnák. Szerintem a szülők nem annyira örülnènek hogy a lányuk egy idősebb fèrfival van. Viszont, ha összejönnètek és te megfelelően bánsz vele (nem erőlteted rá azt amit nem akar, figyelsz arra hogy ne romoljanak a jegyei, mett arra szülők ugranak...stb.) egy idő után beismernèk hogy nincs baj.

Szerintem beszèlgess vele, majd egy idő utàn hìvd el valahova.

2016. jan. 7. 21:14
 7/11 anonim ***** válasza:
42%

várnod kell - de a szerelem mindent legyőz

[link]

2016. jan. 7. 21:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Na akkor én most döntöttem el hogy többet nem jövök ebbe a topicba.
2016. jan. 7. 21:23
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

a szülei nem fognak örülni. nekem 17 évesen volt kapcsolatom jóval idősebb férfival. és nem örültek :D hiába mondtam hogy úgy semmise volt köztünk, hát lehetett nekik mondani persze :)

annyi a lényeg hogy szűz lányra ne erőltess rá semmit. majd előbb utóbb akarja ő is magától. de pl én is szűz voltam és ez a pasi meg nagyon erőltette a dolgokat... én persze megértettem hogy idősebb, de akkor se pár nap után akartam vele egyből lefeküdni hanem mondjuk 1 hónap után.

de nem kizárt, működhet. csak a lányt ne ijeszd el. ilyen esetben egy jóval fiatalabb lánynak megfordul a fejébe hogy egy érett férfi mit akar tőle!? nyilván arra fog gondolni egyből hogy szexet csak aztán meg csókolom... még ha ez nem is így van, de ezt fogja gondolni hogy csak arra kellesz neki.

tisztázz vele mindent, hogy várnál vele a szexben meg ilyenek. még az elején tisztázd és szerintem akkor nem lesz gáz :)

2016. jan. 7. 21:25
 10/11 anonim ***** válasza:
48%
#9: 17 éves szűz lány létedre egy hónap után lefeküdnél egy jóval idősebb felnőtt férfival? Az szép...mesélj még, ez nem volt elég kiábrándító!
2016. jan. 7. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!