Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy 14 éves lányba. Mit tehetnék? Működhet ez kettőnk között?
Nem biztos hogy működne. Ha összejönnètek, gondolom sok időt töltenètek együtt és a lány szülei gyorsan megtudnák. Szerintem a szülők nem annyira örülnènek hogy a lányuk egy idősebb fèrfival van. Viszont, ha összejönnètek és te megfelelően bánsz vele (nem erőlteted rá azt amit nem akar, figyelsz arra hogy ne romoljanak a jegyei, mett arra szülők ugranak...stb.) egy idő után beismernèk hogy nincs baj.
Szerintem beszèlgess vele, majd egy idő utàn hìvd el valahova.
várnod kell - de a szerelem mindent legyőz
a szülei nem fognak örülni. nekem 17 évesen volt kapcsolatom jóval idősebb férfival. és nem örültek :D hiába mondtam hogy úgy semmise volt köztünk, hát lehetett nekik mondani persze :)
annyi a lényeg hogy szűz lányra ne erőltess rá semmit. majd előbb utóbb akarja ő is magától. de pl én is szűz voltam és ez a pasi meg nagyon erőltette a dolgokat... én persze megértettem hogy idősebb, de akkor se pár nap után akartam vele egyből lefeküdni hanem mondjuk 1 hónap után.
de nem kizárt, működhet. csak a lányt ne ijeszd el. ilyen esetben egy jóval fiatalabb lánynak megfordul a fejébe hogy egy érett férfi mit akar tőle!? nyilván arra fog gondolni egyből hogy szexet csak aztán meg csókolom... még ha ez nem is így van, de ezt fogja gondolni hogy csak arra kellesz neki.
tisztázz vele mindent, hogy várnál vele a szexben meg ilyenek. még az elején tisztázd és szerintem akkor nem lesz gáz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!