Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mit tehetnék, ha végérvényesen is beleszerettem?
örülök hogy szépnek gondolod:D úgy gondolod kedvel? de jó! Nagyon örülök! NAGYON köszönöm a válaszodat,nagyon sokat segítettél nekem lelkileg:D :).
Eleve viszont nem egy nagyon kedves ember. Az osztályom nem is szereti mivel nem igazán van oda értük és valamiért ők sem érte, de látszólag nem nagyon érinti meg a dolog. De velem nem volt bunkó sőt valójában kedvesebb is mint az átlag, ezért reménykedem, hogy fogunk még beszélni. Csak nagyon eltérünk és ez az ami zavar, hogy nem tudom hogyan imponálhatnék neki. van valakinek valami jó ötlet esetleg?
Előre is nagyon köszönöm!
Elnézést, hogy ilyen szerencsétlen vagyok de ezt nem értem...tavaszi szünet után odaadtam a dzsekijét és zavaromba azt mondtam hogy "nagyon köszönöm...jó...jó volt amíg nálam volt" nyögvenyelősen ami halál kínos volt. *kérdő fej felém* én meg elkezdtem magyarázkodni hogy nem úgy értettem csak tetszik a dzseki mert olyan...szép. itt mondjuk felakasztottam magam fejbe. erre azt mondta hogy nem kérdezte hogy hogy értem, és felállt elvette és odalökte hogy "kösz." majd elment mellettem. Nem nagyon beszéltünk azóta csak egyszer mert kért egy tollat mert eltörte a sajátját (ez volt a leghosszabb beszélgetésünk azóta) De tegnap voltunk az osztállyal színházba ami kötelező volt. Nagy volt a sor mert az iskolából több osztály jött és mi egy ideig kint álltunk. A prológust olvastam és az egyik osztálytársammal beszélgettem miközben a "barátnőim" (sajnos máshogy nem ismeritek őket) magukat fotózták első kamerával. Egyszerre nagyon fújni kezdett a szél és hűvösebb lett. Igazából annyira nem fáztam csak megjegyeztem hogy hűvösebb lett mire osztálytársam helyeselni kezdte. Felnéztem a prológusból és fejbe talált valami. Fejbe vágott a dzsekijével .-. Odajött és cinikusan megmagyarázta tettét merthogy közhelykirálynő (aranyos) nehogy fázzon. levettem az arcomról és visszanyújtottam, hogy köszönöm de nem fázok. Erre azt mondta, hogy "azt hittem szereted ha nálad van mert olyan...szép" és röhögve elvette. Utána ott állt velünk de nem nagyon beszélt. Mikor meg már bent voltunk a terembe akkor felosztottak és mellém ült (mert ugye ott állt mellettünk). Már ment az előadás nagyba (kb 2-2 és fél órás lehetett) mire gondolom megunta és úgy gondolta a vállam megteszi párnának. Magyarul a tök sötétbe a csendbe ráhajtotta a fejét a vállamra némán és úgy maradt egészen a darab végéig. (*^*)
De amúgy nem beszéltünk róla. Ma nem is beszéltünk. Pedig meg volt az alkalom. Ebben a helyzetben mit tehetek? Mikor tök egyértelmű dolgot tesz de utána egyáltalán nem is szól hozzám? Olyan mintha nem is történ volna semmi. Hogy hozhatnám szóba, úgy, hogy ne legyen kínos? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!